Νίκος Βερλέκης: «Το ΜΠΡΟΥΣΚΟ το αγαπάω γιατί με παιδεύει...»


Θα έρθει σε κόντρα ο Παύλος Γιαννακάκης (Νίκος Βερλέκης) με τα παιδιά του, Σήφη (Αποστόλης Τότσικας) και Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου) για την καρδιά και την αγάπη της γυναίκας της ζωής του, της Χρυσάνθης (Κοραλία Καράντη);

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου (και κάθε μέρα στις 21.00) ο Νίκος Βερλέκης θα ζήσει μεγάλες στιγμές, καθώς ξεκινάει ο τέταρτος κύκλος της σειράς, «Μπρούσκο», και φέρνει συγκλονιστικές εξελίξεις για τον πρωταγωνιστή. Οι συγκρούσεις θα είναι ισχυρές για τον άνδρα που θέλει επιτέλους μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική του ζωή και την ευτυχία.

«Όταν ένας σεναριογράφος σού δίνει έναν ρόλο, είσαι υποχρεωμένος να φορέσεις το κοστούμι του στα μέτρα σου. Πάντα ήμουν στρατιώτης στην επιθυμία του σκηνοθέτη. Ξεκινήσαμε πριν από μία εβδομάδα τα γυρίσματα από το λιμάνι των Χανίων, όπου βρέθηκα μαζί με έναν ηθοποιό που εκτιμώ πολύ για τη συνέπειά του και το ήθος του, τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Είναι πολύ όμορφο, η μοίρα μάς έφερε και πάλι μαζί σε γυρίσματα στην Κρήτη. Είχαμε να συνεργαστούμε εδώ και εννέα χρόνια, από το επιτυχημένο σίριαλ του Στράτου Μαρκίδη,“Της αγάπης μαχαιριά”, τότε που ως Δρακολευτέρης τον κυνηγούσα» λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα,''Espresso''.

«Το “Μπρούσκο” το αγαπάω γιατί με παιδεύει. Σκέφτομαι όσα ζει ο ήρωας και με εξελίσσουν κι εμένα ως άνθρωπο. Γι' αυτό η συγκεκριμένη σειρά έχει πουληθεί σε 50 Xώρες στον κόσμο. Γιατί ό,τι είναι τοπικό είναι και παγκόσμιο. Τι θέλω να πω; Ότι αυτά που προβληματίζουν έναν σκληρό Κρητικό μπορεί να παιδεύουν και έναν θερμόαιμο Ισπανό ή έναν παραδοσιακό Τούρκο. Ο έρωτας ή η διατήρηση της οικογένειας, η ηρεμία των παιδιών, δηλαδή, είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: