Σε ρόλο... μοντέλου ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη

0

Μια πρωτότυπη «πασαρέλα» θα στηθεί και φέτος από το σύλλογο "Φίλοι Νέας Παραλίας" στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου (δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς), την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ. 


Σχεδιαστές επαγγελματίες, ερασιτέχνες της μόδας, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες του χώρου της ζωγραφικής και του θεάτρου επιστρατεύουν τη φαντασία και το ταλέντο τους και στήνουν το δικό τους «ραντεβού», συνθέτοντας με ευτελή ανακυκλώσιμα υλικά, μοναδικές δημιουργίες, τις οποίες παρουσιάζουν στο κοινό, σε μία ξεχωριστή performance, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. 

Ραντεβού πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό νυχτερινό, ραντεβού προσμονής, αμηχανίας, παράνομο, ερωτικό, ραντεβού από συνοικέσιο, τυχαίο ή στα τυφλά. Ραντεβού στο πιο αγαπημένο και χιλιοπερπατημένο σημείο της πόλης. Καταφύγιο των ανθρώπων που ξεκινούν την ζωή τους τη νύχτα, ή που βρίσκονται σ' ένα μεταβατικό στάδιο πριν τη νύχτα. 

Τα μοντέλα: Απλοί, καθημερινοί άνθρωποι στην πλειοψηφία τους, επιλεγμένοι από τους ίδιους τους δημιουργούς, ως models for a day, διαγράφουν διαδρομές ανάμεσα στις ντελικάτες στίπες. Σε ρόλο guest star ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης θα παρελάσει με το δικό του στιλ. Ο συνθέτης - sound designer Αδάμ Σιάγας και η ακορντεονίστα – μουσικοπαιδαγωγός Ανθή Γουδίνη θα ντύσουν μουσικά την εκδήλωση με μια μίξη live electronics και ακορντεόν. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, για ενήλικες και παιδιά, που θα διατεθούν για κοινωνικούς σκοπούς. 
  
Πηγή: thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !