Πως ξάφνιασε το κοινό ο Τσαλίκης στην πρεμιέρα του


Σε ένα κατάμεστο μαγαζί και με το κέφι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Πέμπτης, το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα της Αθήνας, στο «Caramela», με τους Γιώργο Τσαλίκη, Κυριάκο Κυανό, Χριστίνα Κολέτσα και Knock Out!


Μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, «12 Τσιγάρα», ο Γιώργος επέστρεψε δυναμικά στο πιο γνήσιο διασκεδαστήριο της Αθήνας, στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του, κάνοντας τέσσερις άκρως επιτυχημένες σεζόν.


Γνωστός για τις εκπλήξεις του, φρόντισε να ξαφνιάσει το κοινό από την αρχή, ανεβαίνοντας στην πίστα… από την είσοδο του νυχτερινού κέντρου και με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Αδυνατισμένος και ανανεωμένος ανέβηκε στην πίστα του «Caramela» μετά από ένα χρόνο ο Κυριάκος Κυανός, έχοντας στη φαρέτρα του και το νέο του τραγούδι, «Να μ΄αγαπάς».


Η γυναίκα της παρεάς, Χριστίνα Κολέτσα, έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με τις ερμηνείες της, όσο και με την «εκρηκτική» της εμφάνιση.


Τέλος, οι Knock Out ξεσήκωσαν τον κόσμο με το γνώριμο ύφος τους, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες, αλλά και το καινούργιο τους τραγούδι «Για μια καψούρα ζω». Μαζί τους εμφανίζονται ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Αθηνά Πολίτη και ο Βασίλης Φρατζανάς.

tralala

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: