Λίντσεϊ Λόχαν: Έρωτας με άρωμα...Ελλάδας.

0
Μετά τον πολύκροτο πρόσφατο χωρισμό της με τον Ρώσο εκατομμυριούχο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, η Αμερικανίδα ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν φαίνεται πως δεν έχασε χρόνο, καθώς ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα με έναν Έλληνα.

Ο νέος εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Ντένης Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του beach bar-restaurant «Rakkan Mykonos» στο Καλό Λιβάδι. Το νέο ζευγάρι γνωρίστηκε στα 30α γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία γιόρτασε στο μπαρ του Έλληνα επιχειρηματία.

Την περίοδο εκείνη η Λόχαν ήταν ακόμα αρραβωνιασμένη με τον Ρώσο εκατομμυριούχο, αλλά γρήγορα ο αρραβώνας τους έληξε, μετά τις κατηγορίες της Αμερικανίδας celebrity περί απιστίας και βίαιης συμπεριφοράς του Ταραμπάσοφ.

Η Λίντσεϊ Λόχαν φαίνεται πως αποκάλυψε πως ο Παπαγεωργίου την «έσωσε» από την προηγούμενη σχέση της, ενώ το νέο ζευγάρι εμφανίζεται πολύ ερωτευμένο.
Πρόσφατα οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί για μπάνιο σε παραλία του νησιού.
Ο Ντένης Παπαγεωργίου διατηρούσε πολύχρονο δεσμό με το μοντέλο Νοέλ Κούτρα, αλλά η σχέση τους τους έληξε μετά τη γνωριμία του με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Δημοσίευμα του hollywoodlife.com, αναρωτιέται αν η Λίντσεϊ Λόχαν είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία της Μυκόνου Ντένι Παπαγεωργίου και μάλιστα κάνει λόγο για μονόπετρο που επισφράγισε τον έρωτα τους.

 protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !