Προχωράει μόνος του ο Μαρινάκης-Ανακοινώνεται το οργανόγραμμα του νέου καναλιού από μέρα σε μέρα

0

Αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος στην τελική ευθεία είναι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κινείται με γοργά βήματα για τη στελέχωση του νέου καναλιού, αλλά και την εξασφάλιση σύγχρονων και κατάλληλων υποδομών που θα ανταποκρίνονται στο φιλόδοξο project της Alter Ego.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το οργανόγραμμα του τηλεοπτικού φορέα, καθώς και το κτήριο όπου θα εγκατασταθεί. Όπως λένε οι γνωρίζοντες, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και θα αντικατοπτρίζουν το όραμα του προέδρου του Ολυμπιακού για αυτή τη νέα προσπάθεια. Ενδεικτικό άλλωστε της δυναμικής της Alter Ego είναι το γεγονός ότι, την ώρα που γύρω από τους υπόλοιπους υπάρχει θολό τοπίο σε όλα τα επίπεδα, το σχήμα συμφερόντων του επιφανούς εφοπλιστή ζήτησε δημοσίως και πέτυχε ο προγραμματισμένος έλεγχος «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών να πραγματοποιηθεί στη βάση ολόκληρης της προσφοράς που κατατέθηκε για καθεμία από τις τέσσερις άδειες, και όχι μόνο της πρώτης δόσης που θα καταβληθεί.

«Η παρουσία του κ. Μαρινάκη στον διαγωνισμό έδωσε το κύρος που απαιτούσε μια τέτοια διαδικασία, και αυτό φαίνεται ήδη από τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιείται, αλλά και από το συνολικό του πλάνο», επισημαίνουν οι μυημένοι στο εγχώριο μιντιακό γίγνεσθαι. Σημειώνεται, πως ο κ. Μαρινάκης είναι ο μοναδικός εκ των υπερθεματιστών από τον οποίο δεν ζητήθηκαν επι πλέον στοιχεία αναφορικά με το «πόθεν έσχες», καθώς ο φάκελός του ήταν πλήρης.

Πηγή: Parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !