ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Εισβάλλει στη σειρά του Άλφα η Μαίρη Νέγρη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τη γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του Mega με τίτλο "Με τα παντελόνια κάτω",υποδυόμενη τη νεαρή χαριτωμένη Νατάσσα(την κόρη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη,ενώ πριν δύο σεζόν πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή δραματική σειρά του Star,"Όρκος Σιωπής".Εκεί ήταν η τηλεοπτική κόρη του Παναγιώτη Μπουγιούρη και της Μαρίας Κορινθίου,η αρκετά αντικοινωνική και "κλειστή" σαν άνθρωπος,Σάντρα. Αναφερόμαστε φυσικά στην ηθοποιό Μαίρη Νέγρη που τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον Alpha και συγκεκριμένα στη νέα καθημερινή σειρά "Έλα στη θέση μου".Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 8.

Παράλληλα η Μαίρη θα πρωταγωνιστεί και σε παιδική παράσταση στο "Θέατρο Αθηνά",ενώ θα κάνουν περιοδεία σε όλη την Αθήνα και την Ελλάδα.

Αυτό που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι πως η Μαίρη έχει αλλάξει αρκετά μέσα σε αυτά τα χρόνια,έχοντας ανανεώσει αρκετά το στυλ της.

Οι παρακάτω φωτογραφίες που σας παραθέτουμε είναι από το Instagram της, που μέσω αυτού ενημερώνει το κοινό της για τα τηλεοπτικά και θεατρικά σχέδια της.Εδώ βλέπουμε φωτογραφίες από τις πρόβες και τα γυρίσματα...





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !