Πρώην συνεργάτης της Καινούργιου δηλώνει:«Η Κατερίνα είναι τεράστια φυσιογνωμία.Είναι η επόμενη Ελένη Μενεγάκη!»


Στον δημοσιογράφο,Λάζο Μαντικό,και τον ραδιοφωνικό σταθμό,''Αrt fm 90.6'',παραχώρησε συνέντευξη ο παρουσιαστής του ALPHA,

Γιώργος Λιανός,και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει διάφορα πρόσωπα,τηλεοπτικά και μη,με τα οποία έχει συνεργαστεί...

Για Ελένη Μενεγάκη,είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ντόμπρα γυναίκα! Με έπεισε με την ντομπροσύνη της μέσα σε 5 δευτερόλεπτα να μπω στην εκπομπή της. Είναι αντράκι! Έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και μόνο να μάθεις έχεις από την Ελένη!».

Επίσης, σχετικά με την παρουσία του στην εκπομπή της,ανέφερε το εξής:«Θα είμαι και φέτος στην Ελένη και του χρόνου!».

Για Γρηγόρη Αρναούτογλου,είπε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μεγάλο σχολείο για εμένα! Είχα την πρώτη πρόταση από τον ίδιο να μπω στα τηλεοπτικά τότε στον «Όμορφο κόσμο»,αν και με έπεισε ο κουμπάρος μου να μην το κάνω τελικά και να πάω στο τότε πρωτοεμφανιζόμενο show για την ελληνική τηλεόραση, «X Factor»! Με τον Γρηγόρη έχουμε μια χημεία μυστήρια την οποία την ανακαλύψαμε στο ραδιόφωνο και νομίζω ότι θα έχουμε συνέχεια. Ο ένας πασάρει και ο άλλος καρφώνει στο ραδιόφωνο!».

Για Γιάννη Βαρδή,είπε: «Ο Γιάννης Βαρδής είναι συνεργάτης και φιλαράκι. Νομίζω είμαστε 7 χρόνια μουσικά μαζί, η οποία έχει γίνει μια φιλία χρόνων που κατέληξε και σε κουμπαριλίκι. Έχει βαπτίσει τον μικρό μου τον γιο! Θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και ας μην είμαστε μουσικά μαζί στη δουλειά».

Για Κατερίνα Καινούργιου,είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια τεράστια φυσιογνωμία στον χώρο της τηλεόρασης. Νομίζω ότι είναι η επόμενη Ελένη Μενεγάκη!» (Γέλια).

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: