Νίκος Μουτσινάς: Όλο αυτό που συμβαίνει με τις τηλεοπτικές άδειες είναι σαν ριάλιτι σόου...

Unknown
0

O Nίκος Μουττσινάς σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος μέσα σε όλα μίλησε και για όλα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο με τις άδειες των καναλιών.


Ο Alpha τελικά δεν τα κατάφερε να αποκτήσει μία από τις τέσσερις, πολυπόθητες, άδειες πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου. Το περίμενες;

Σε αυτήν τη ζωή έχω μάθει να περιμένω τα πάντα, αλλά και τίποτα... Ένα είναι σίγουρο. Όλο αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ ωραίο σαν ριάλιτι σόου, όμως, όταν προσπαθώ να το αντιμετωπίσω σοβαρά, το βρίσκω αδιανόητο. Και φυσικά έχω και πολλά ερωτήματα ως πολίτης και όχι ως παρουσιαστής.

Ερωτήματα όπως;

Όπως, για παράδειγμα, αν κατάλαβα καλά, το θέμα ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα. Πολύ καλά να συγκεντρωθούν χρήματα. Με ποια λογική, όμως, δεν παίρνεις χρήματα απ’ όλους; Γιατί δεν παίρνεις χρήματα και από τους... δεκαπέντε και παίρνεις από τους πέντε; Αφού όλα για τα λεφτά έγιναν. Δηλαδή, πώς γυρνάς την πλάτη σου σε ένα κανάλι που φτάνει στο σημείο να σου δώσει 60.000.000; 

Πλησιάζει το... μαύρο της επόμενης τηλεοπτικής μέρας;

Αν πιστέψω τα όσα ακούω, μπορεί και «ναι»! Τι να σου πω κι εγώ; Δεν ξέρω το πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη τηλεοπτική μέρα και θαρρώ πως δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Εχουμε να κάνουμε με αχαρτογράφητα νερά. Ομως, αν συμβεί, είναι ανατριχιαστικό, είναι τρομακτικό, είναι μία άλλη εποχή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !