Ο Νίκος Μουτσινάς απαντάει στο Δήμο Βερύκιο: Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Δικηγόρο έπρεπε να στείλω..

0
Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα νέα του θεατρικά σχέδια αλλά και για την επιστροφή του στο κανάλι της Κάντζας με το "Ξαναδέστε τους", που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. 

Δεν μπορούσε φυσικά η Σταματίνα να μην τον πάει και στο θέμα με τον Δήμο Βέρύκιο και τα όσα είπε ο Δημοσιογράφος σχετικά με την επιστροφή του παρουσιαστή στον Alpha. «ο Νίκος, πλέον, μόνο ως τουρίστας μπορεί να έρθει», είχε πέι συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος. 

Λίγο πριν το κλείσιμο της πρωινής εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του είπε: «Σε πάω στη δύσκολη ερώτηση, την κρατούσα για το τέλος. Την άφεση αμαρτιών από τον Βερύκιο την πήρες;».

«Όχι.. Απλά είπα στον Alpha θέλω το σκηνικό να είναι ένα τεράστιο αντίσκηνο να βγαίνω σαν τουρίστας», είπε με χιούμορ. Στην συνέχεια επισήμανε: «Με τον Δήμο δεν έχω βρεθεί στους διαδρόμους του Alpha. Έχει πλάκα. Δεν μου άρεσε όλο αυτό που έκανε. Δικηγόρο έπρεπε να στείλω.. Να μπουν μέσα και να τον πάρουν να φύγει. Δεν μου άρεσε, αλλά εντάξει… Τώρα είμαι εδώ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !