Σάλος: Δολοφονήθηκε από τον αδερφό της! Οι γονείς κάλυψαν το φονικό

Unknown
0

Ομάδα ερευνητών επανεξέτασε την υπόθεση της 6χρονης και κατέληξε στο συμπέρασμα πως δολοφόνος της μικρής ήταν ο αδερφός της Burke και οι γονείς κάλυψαν το φονικό


To 1996 η παγκόσμια κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί από την υπόθεση της μικρής βασίλισσας των καλλιστείων JonBenet Ramsey, η οποία βρέθηκε χτυπημένη και στραγγαλισμένη στο κελάρι του σπιτιού της. Σήμερα, 20 χρόνια μετά και ενώ από τις αρχές το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο, ντοκιμαντέρ του CBS, που προβλήθηκε τη Δευτέρα αποκαλύπτει πως μια ομάδα ερευνητών επανεξέτασε την υπόθεση της 6χρονης και κατέληξε στο συμπέρασμα πως δολοφόνος της μικρής ήταν ο αδερφός της Burke και οι γονείς κάλυψαν το φονικό.

Ήταν 26 Δεκεμβρίου του 1996 όταν οι γονείς δήλωσαν αρχικά ότι η μικρή είχε απαχθεί από το σπίτι της οικογένειάς, ενώ λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στραγγαλισμένη στο κελάρι του σπιτιού. Οι γονείς τότε δεν ήθελαν καμία συμμετοχή στην έρευνα των αρχών και δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμοι γεγονός που είχε και τότε πυροδοτήσει τα σενάρια για εμπλοκή της οικογένειας στη δολοφονία. Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνητών του ντοκιμαντέρ ο αδερφός της τη σκότωσε μετά από καβγά για έναν ανανά και οι γονείς μετέφεραν το κορμάκι της μικρής στο υπόγειο προσπαθώντας με όποιο τρόπο μπορούσαν να παραπλανήσουν τις μετέπειτα έρευνες.

Ο Burke, μίλησε για την υπόθεση τονίζοντας πόσο δύσκολες στιγμές έζησε η οικογένεια εκείνες τις ημέρες λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν η μητέρα του ανακάλυψε το πτώμα εκείνος ήταν στο δωμάτιο του ξαπλωμένος στο κρεβάτι του: «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι η μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου σε άσχημη κατάσταση και να φωνάζει Θεέ μου, Θεέ μου, Θεέ μου. Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι. Έμεινα εκεί. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω», είπε ο αδερφός της JonBenet Ramsey, χαμογελώντας για τις τελευταίες εξελίξεις που τον θέλουν δράστη του φονικού.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !