Ειδικοί φρουροί για Σάσα Σταμάτη: Ο Νόμος δεν διαφοροποιείται έναντι επωνύμων δημοσιογράφων....

Σαφή θέση υπέρ του αστυνομικού που έκανε μήνυση στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, παίρνει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής, εξαπολύοντας επίθεση σε όσους "επωνύμους" χαρακτηρίζονται από έπαρση.Η γνωστή δημοσιογράφος συνελήφθη νωρίς σήμερα το μεσημέρι, μετά από μήνυση που της έκανε αστυνομικός για εξύβριση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα Σταμάτη διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το αστυνομικό τμήμα, κοντά στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Ο αστυνομικός της είπε να μετακινήσει το αμάξι της και σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε διαπληκτισμός. Έγινε η μήνυση και η δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο τμήμα.

Υπέρ του αστυνομικού οι Ειδικοί Φρουροί

Την ίδια ώρα, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τον αστυνομικό που έκανε μήνυση στη Σάσα Σταμάτη, η οποία έχει τίτλο "Ο Νόμος είναι ΙΣΟΣ έναντι ΟΛΩΝ".

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης δημοσιογράφου για εξύβριση, από Ειδικό Φρουρό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, μετά και την έκταση που έλαβε στα Μ.Μ.Ε. το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την θέση του.

Ο Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι "επωνύμων δημοσιογράφων " και απλών κοινών θνητών . Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στηρίζει τον συνάδελφο που μπήκε στη "δύνη' παντοειδών πιέσεων και τελικά έπραξε το καθήκον του, όπως στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ενθαρρύνει όλους τους Συναδέλφους να πράττουν τα νόμιμα αδιαφορώντας σε παρεμβάσεις, αναγνωρίζοντας σε όλους τους πολίτες ονοματεπώνυμο, αδιαφορώντας στον "επώνυμο".

Η δικαιοσύνη έχει το Λόγο !!

Για το Δ Σ

-O- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

-O- ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ"

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: