Υπόθεση Μπεν: Ο άντρας μου ακόμη κι όταν πέθαινε δεν ανέφερε το όνομα του Μπεν

Unknown
0

«Ο άντρας μου ήταν ένας καλός άνθρωπος. Δεν είχε καμία ανάμειξη με την εξαφάνιση του Μπεν».


Αυτό ισχυρίστηκε στη «Sunday Mirror» η χήρα του Κωνσταντίνου Μπάρκα που εδώ και μερικές μέρες το όνομά του συνδέεται με το όνομα του μικρού αγοριού που πριν από 25 χρόνια, το καλοκαίρι του 1991, εξαφανίστηκε από την Κω.

Και ενώ μέχρι σήμερα η οικογένεια του Μπεν έψαχνε με κάθε μέσο και τρόπο έστω ένα σημάδι ζωής του παιδιού, οι ελπίδες να βρεθεί εν ζωή ο Μπεν φαίνεται να σβήνουν σιγά - σιγά. Το παιδί ίσως έπεσε θύμα ενός τραγικού δυστυχήματος όταν συνεθλίβη από εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος πέρυσι πέθανε από καρκίνο. Αυτό φέρεται να υποστήριξε φίλος του θανόντος στην αστυνομία και αυτό που ψάχνει τώρα η αστυνομία είναι τον σκελετό του άτυχου αγοριού. Την ίδια ώρα και ενώ τα δημοσιεύματα για την τύχη του Μπεν δίνουν και παίρνουν η χήρα του Μπάρκα λέει πως ο άντρας της δεν της είχε μιλήσει ποτέ για εκείνη τη μέρα.

Η κυρία Βαρβάρα μιλώντας στην εφημερίδα παραδέχθηκε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα. «Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου είπε τι πραγματικά έγινε εκείνη την ημέρα. Δεν μου μίλησε ούτε μία φορά για τον Μπεν. Το μόνο που μου είχε πει είναι ότι είχε δει ένα αυτοκίνητο. Ακόμη κι όταν πέθαινε δεν ανέφερε το όνομα του Μπεν».


Πάντως το σενάριο του δυστυχήματος εξετάστηκε και το 2012 όταν ο χειριστής εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας δήλωσε ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του. 

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !