Πατρίτσια Περιστέρη:«Όταν μου έρθει μία καλή πρόταση,θα κάνω τηλεόραση...»


Στο περιοδικό,''Down Town'', της Κύπρου,μίλησε πρόσφατα η ηθοποιός,Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη,και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στο αν την ενδιαφέρει η παρουσίαση αλλά και στην αποχή της από την tv- η τελευταία της σειρά ήταν το ΡΟΥΑ-ΜΑΤ του Αnt1...


Με την παρουσίαση θα ήθελες να ασχοληθείς, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί σου ηθοποιοί; 

''Όχι, όχι (το ξανασκέφτεται). Εντάξει, μην είμαι και απόλυτη. Γιατί, μπορεί να βγει η συνέντευξή μας και του χρόνου να με δεις να παρουσιάζω κάτι και να με βρίσεις! (γελάμε). Δεν είναι καλό να λες «ποτέ». Αλλά, αν ήταν κάτι που να αφορούσε το αντικείμενό μου, υπό όρους και προϋποθέσεις κατάλληλες, θα το έκανα. Αν με ρωτάς αν θα συμμετείχα ως ένα μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας, όμως, θα σου έλεγα όχι. Σου απαντώ με τα τωρινά δεδομένα''.

Δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι, όταν κάποιος απέχει τηλεοπτικά, το όνομά του, «πέφτει» στο «χρηματιστήριο» των celebrities;

''Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό. Καλό είναι να παίρνεις μικρές ανάσες. Ακόμη και απ’ το blog που έχω, αν κάνουμε ακόμη καλύτερη δουλειά και πιο ποιοτική, το κοινό που μας ακολουθεί πιστεύω πως θα αυξηθεί''.

Δεν είναι το ίδιο, όμως, με την τηλεόραση… 

''Το ξέρω, αλλά δεν θεωρώ καλό να κάνεις τα πάντα μόνο και μόνο για να βρίσκεσαι μπροστά στο γυαλί! Δεν με αφορά αν θα χάσω τη δημοτικότητά μου – αν αυτό δεν βασίζεται κάπου που εμένα προσωπικά να με καλύπτει. Όλοι οι ηθοποιοί κάνουν κάθε χρόνο σειρές; Χάθηκαν όλοι; Εξαφανίστηκαν; Όχι! Επομένως, όταν μου έρθει μία καλή πρόταση -σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα- θα το κάνω. Μου αρέσει η δουλειά μου, δεν τη σνομπάρω καθόλου''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: