«Ήθελα οπωσδήποτε την Κατερίνα Γερονικολού στον πρωταγωνιστικό ρόλο»:Ποια σεναριογράφος το δήλωσε;


Με την πένα της ταξίδεψε χιλιάδες αναγνώστες, ενώ τώρα ετοιμάζεται να καθηλώσει και το τηλεοπτικό κοινό με την πρώτη μεταφορά βιβλίου της στη μικρή οθόνη. Η πολυτάλαντη, Καρμέλα Κατσαμένη, έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αυτή τη σεζόν με την τηλεοπτική σειρά, «Ζωή μου» ,που θα παίζεται στο Star και το Mega Kύπρου, από τον Οκτώβριο.


Όταν η συζήτηση πάει στη Δήμητρα Παπαδοπούλου, στην οποία είναι αφιερωμένο το βιβλίο, η συγγραφέας βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Όλο το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη Δήμητρα. Είμαι ένας άνθρωπος πιστός, και, όταν γνώρισα την ηθοποιό πριν από χρόνια, μου έκαναν κλικ τόσο ο χαρακτήρας της όσο και η προσωπικότητά της. Θεωρώ ότι αυτή η γυναίκα είναι ολόκληρο κεφάλαιο. Για μένα ήταν μάθημα η ηρεμία, η ψυχραιμία της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα γενικά στη ζωή. Μου ήρθε η ιδέα για ένα σενάριο, το οποίο της το είπα τότε και το κράτησα, κι αυτή τη στιγμή το υλοποίησα. Αν δεν ήταν η Δήμητρα, θεωρώ ότι αυτή η περσόνα που έχω δημιουργήσει ως κεντρική ηρωίδα δεν θα υπήρχε ποτέ και γι' αυτόν τον λόγο θέλω να της πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” γιατί για μένα είναι έμπνευση» ,λέει η Καρμέλα στην ''Espresso''.

Παραγωγός της σειράς είναι ο Βάσος Βάσου, ο οποίος, όπως υποστηρίζει η Καρμέλα Κατσαμένη, «είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Πραγματικά ό,τι λέει το πράττει και το κρατάει, και αυτό μου δίνει σιγουριά και ασφάλεια. Για μένα ο Βάσος είναι καρδιακός φίλος και έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα τόσο στο βιβλίο μου όσο και στο σενάριο».

Βέβαια, μια καλή παραγωγή θέλει και το ανάλογο καστ. «Είχα πει ότι ήθελα οπωσδήποτε την Κατερίνα Γερονικολού στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορώ και γράφω πάνω σε αυτή. Και ήθελα οπωσδήποτε και τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος μου έδινε σιγουριά για τον ρόλο για τον οποίο τον ήθελα, γιατί είναι ένας πολύπλευρος ήρωας με δύσκολες πτυχές και θεωρώ ότι μπορούσε να το βγάλει στο 100%», τονίζει ,και συνεχίζει: «Έχουμε ένα απίστευτο team και θεωρώ ότι το κάστινγκ είναι εκπληκτικό. Υπάρχει η φρεσκάδα της αγάπης μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Βγαίνουν τόσο εύκολα οι ερωτικές σκηνές μεταξύ των ηρώων, που πραγματικά γράφεται από μόνο του. Εκτός από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, έχουμε, βέβαια, και τα μωρά μας».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: