Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είχε ζητήσει από τον Γιώργο Λιάγκα και εκείνος αρνήθηκε


Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο πρωινό του Σαββατοκύριακου , η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει στο περιοδικό People και αναφέρεται στην αγωγή που είχε κάνει στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, πριν από 2 χρόνια. 

«Επειδή διάβασα και άκουσα πάρα πολλά, θα ήθελα να πω κάτι σχετικά, αυτή τη φορά, καθώς οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν. Ειλικρινά εγώ ζήτησα ένα πράγμα από τον Γιώργο (Λιάγκα) που εκπροσωπούσε και τη Σάσα σε εκείνη μας τη συζήτηση, καθώς αυτή η υπόθεση αφορά και τους δύο. Του είπα πως επειδή θεωρώ πως είπαν κάποια πράγματα που έθιξαν εμένα και την οικογένειά μου, θα ήθελα μια συγνώμη -και θα τα έπαιρνα όλα πίσω, θα απέσυρα την αγωγή. Όμως, εκείνος αρνήθηκε». 

Συγνώμη στον τηλεοπτικό αέρα ή μεταξύ τους; 
«Και σε προσωπικό επίπεδο και δημόσια. Όμως, εκείνος αρνήθηκε γιατί, όπως μου είπε, θεωρεί πως δεν ειπώθηκε κάτι κακό για να ζητήσει συγνώμη. Διάβασα πως η πλευρά του αρνήθηκε το γεγονός πως εγώ ζήτησα αυτή τη συγνώμη. Όμως, τη ζήτησα και οφείλω να πω την αλήθεια. Από εκεί και πέρα ούτε δικομανής είμαι, ούτε το κίνητρό μου είναι οικονομικό. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ορίζεται ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση που αν το έπαιρνα θα μπορούσα να το κάνω δωρεά σε κάποια ιδρύματα. Χωρίς να σημαίνει πως είμαι υπεράνω χρημάτων, γιατί χρήματα θα χρειαστώ και για να πληρώσω τους δικηγόρους. Όμως αυτό που ήθελα ήταν μια ηθική δικαίωση και την κέρδισα κατά κάποιο τρόπο γιατί από τότε που κινήθηκα νομικά, πριν 2 ½ πια χρόνια περίπου, μπήκε μια τελεία στα σχόλια γύρω από το όνομά μου. Όμως θέλω να τονίσω πως δεν ήθελα να τρέχω στα δικαστήρια, καθόλου δεν με χαροποιεί όλο αυτό. Κάποια στιγμή είχαμε συναντηθεί με τον Γιώργο, με όλη τη θετική διάθεση -και από τις δύο πλευρές θέλω να πιστεύω-, δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά δεν θέλω να βγαίνουν προς τα έξω ανακρίβειες. Ούτε είναι ωραίο να το κάνουμε όλο αυτό σόου». 

Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση πριν βγει η τελική απόφαση; 
«Μακάρι. Εγώ είμαι πολύ ανοιχτή σε κάτι τέτοιο. Δεν έχω ούτε νεύρα, ούτε θυμό. Έχω όμως νιώσει αδικία γιατί ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί που δεν μου ταίριαζαν καθόλου». Όλο αυτό είχε ξεκινήσει από ένα δημοσίευμα της Ντέπυς Γκολεμά. Με εκείνη δεν ήρθε σε κάποια επικοινωνία για όσα έγραψε και προκάλεσαν αυτό το τσουνάμι; «Με την κυρία Γκολεμά συναντηθήκαμε τυχαία κάποια στιγμή αργότερα και έληξε. Δεν είμαι άνθρωπος που καταδικάζω τους άλλους αν μου εξηγήσουν τη θέση τους. Όσον αφορά, όμως, στη Σάσα και τον Γιώργο αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Υπήρξαν ουκ ολίγες εκπομπές τους που τα σχόλια για μένα ήταν αρνητικά».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: