Ντόναλντ Τράμπ: Οι τζιχαντιστές εύχονται να εκλεγεί η Χίλαρι.

0
Την ευκαιρία να επιτεθεί στη Χίλαρι Κλίντον και στον Μπαράκ Ομπάμα άδραξε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θίγοντας το θέμα της ασφάλειας μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε δριμύτατη κριτική για τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει ο Δημοκρατικός πρόεδρος και για την έλλειψη σχεδίου αντιμετώπισης της τρομοκρατίας από τη Χίλαρι Κλίντον. «Η Χίλαρι έδειξε και σήμερα ότι δεν έχει να πει τίποτα και να κατηγορήσει κανέναν, για την αδυναμία που έδειξε ως γραμματέας των Ηνωμένων Πολιτειών. Τόσο ο Ομπάμα, όσο και η Χίλαρι Κλίντον, δεν παίρνουν αρκετά στα σοβαρά τον ISIS, ο οποίος έχει διασπείρει τρομοκράτες σε όλον τον πλανήτη. Αυτοί (σ.σ. οι τζιχαντιστές), προσεύχονται να εκλεγεί η Χίλαρι, ώστε να συνεχίσουν τη δράση και τις δολοφονίες τους», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δήλωσή του και πρόσθεσε: «Θα βάλω ένα τέλος σε αυτές τις ενέργειες και τη βία. Αυτοί οι εξτρεμιστές αποτελούν ευθεία απειλή για τη χώρα μας, τις αξίες μας και τον τρόπο ζωής μας».

«Όταν θα γίνω εγώ πρόεδρος, τρομοκράτες σαν τον σημερινό ύποπτο στη Νέα Υόρκη και στο Νιου Τζέρσεϊ Αχμάντ Καν Ραχαμί και ο οπαδός των τζιχαντιστών στη Μινεσότα, Νταχίρ Αντάν, θα σταματήσουν. Δεν θα επιτρέψουμε τις ήπιες πολιτικές εναντίον της τρομοκρατίας και του εγκλήματος, να απειλήσουν την ασφάλεια της χώρας μας», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος στη δήλωσή του, κάνοντας αναφορά στη «λανθασμένη πολιτική» του Μπαράκ Ομπάμα να εξετάζει περίπου 800 αιτήσεις μετανάστευσης από χώρες που «παράγουν τρομοκράτες», λέγοντας πως θα πρέπει να επανεξεταστεί η συγκεκριμένη τακτική και η απόφαση να φιλοξενήσει η χώρα ανθρώπους που προέρχονται από εκείνες τις περιοχές.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !