«Κόντρα» ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και την Σίσσυ Φειδά: Ζητάει εισαγγελική παρέμβαση και σύλληψη ο παρουσιαστής

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Από χθες το μεσημέρι έχει ξεσπάσει μια «κόντρα» ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και την Σίσσυ Φειδά.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo», το οποίο κάνει λόγο για χρέη της διακοσμήτριας, ξυλοδαρμό δικαστικού επιμελητή από τον σύζυγος της, Γιώργο Ανδρίτσο και την κατάσχεση της περιουσίας της. Ο παρουσιαστής χθες, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ασχολήθηκε με το θέμα θέλοντας να παρουσιάσει τα όσα υποστήριζαν και οι δύο πλευρές. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα σχολίασε, η Σίσσυ Φειδά ενοχλήθηκε από αυτό,  καθώς ισχυρίστηκε πως το δημοσίευμα δεν παρουσιάζει την αλήθεια και πως κανένας δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί της για να την ρωτήσει.

Μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, διέψευσε την εφημερίδα και έκανε λόγο για σκουπίδια. Συγκεκριμένα τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, γράφοντας τα εξής:


δημοσιογράφους, γράφοντας τα εξής:
Λίγη ώρα μετά, το θύμα και δικαστικός επιμελητής, Πάυλος Καλκιτανίδης, μέσω της εκπομπής«Αποκαλυπτικά», αναίρεσε τα λεγόμενα της διακοσμήτριας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη, επιβεβαίωσε τον ξυλοδαρμό του, από τον σύζυγο της Φειδά.
Δείτε το βίντεο:

Σήμερα, φανερά ενοχλημένος ο παρουσιαστής από τα λεγόμενα της Σίσσυς Φειδά και μετά από ρεπορτάζ ανέφερε τις εξελίξεις. Μέσα από βίντεο, απέδειξε πως επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την διακοσμήτρια, αλλά η ίδια δεν ήθελε να αναφέρει πολλά για το θέμα. ΑΝ ξυπνήσω Κυριακάτικα και δε μου γυρίσει το μάτι δε γίνεται, θα μου χαλάσει η μέρα. Είναι περίεργη η μέρα σήμερα έχω ξυπνήσει εκνευρισμένος. Δεν μπορώ την αδικία και το ψέμα στη ζωή μου με τίποτα όμως», τόνισε ο Μένιος Φουρθιώτης.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !