Η ΕΡΤ απαντά στον Αντώνη Ρέμο: Τώρα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από την ΕΡΤ;....

0
Έντονη κριτική έκανε στην ΕΡΤ ο Αντώνης Ρέμος επειδή δεν κάλυψαν συνέντευξη τύπου. 


Συγκεκριμένα τη Δευτέρα το μεσημέρι δόθηκε συνέντευξη τύπου για την τελευταία καλοκαιρινή συναυλία που γινόταν το ίδιο βράδυ στο Θέατρο Πέτρας με τη Μαρινέλλα, τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Το ότι δεν υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ η οποία μάλιστα ήταν και χορηγός επικοινωνίας για τις συναυλίες στο θέατρο Πέτρας σχολιάστηκε έντονα από τον Αντώνη Ρέμο που είπε «Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι. Ένα πράγμα το οποίο εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα και εύχομαι του χρόνου, αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της χώρας, να καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική μια συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο πενήντα χρόνων με τη Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και με τον Αντώνη Ρέμο…! Εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο…»!

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες συναυλίες έχουν ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο, ακόμα και να μην ήταν χορηγός επικοινωνίας, η ΕΡΤ θα έπρεπε να τις προβάλλει. Ωστόσο φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ευθύνεται η ΕΡΤ… αλλά οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, ή πιο σωστά το περιβάλλον τους και άδικα… τα έσουραν στην ΕΡΤ.

Σε επικοινωνία που είχα με το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ προκειμένου να δω τι ακριβώς έγινε και γιατί δεν κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου μου τόνισαν ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί. Μετά μάλιστα από τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου και το… δημόσιο «κατηγορώ» του στην ΕΡΤ στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης μίλησε με στενό συνεργάτη του καλλιτέχνη ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν δικό τους λάθος γιατί κανείς δεν ειδοποίησε την ΕΡΤ για τη συνέντευξη Τύπου. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΡΤ και μετά από τα όσα άδικα αποδεικνύεται ότι άκουσαν από τον Αντώνη Ρέμο μου είπαν «τώρα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από την ΕΡΤ; Κάνουμε αυτή την απλή ερώτηση στους καλλιτέχνες που διαμαρτυρήθηκαν πομπωδώς ότι δήθεν η ΕΡΤ δεν φρόντισε να καλύψει τηλεοπτικά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν. Ποιος λοιπόν θα ζητήσει συγγνώμη αφού το γραφείο τους παραδέχθηκε ότι η ΕΡΤ ουδέποτε κλήθηκε να καλύψει τη συνέντευξή τους;»!

Μία δικαιολογημένη αντίδραση από την ΕΡΤ που τα… άκουσε για κάτι που δεν ευθύνεται, ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τα ακούσει… δικαιολογημένα…!

Γρηγόρης Μελλάς

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !