Επαναφέρει τα ανορεξικά μοντέλα και σοκάρει!

Unknown
0

Το show της Victoria Beckham για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 παρουσιάστηκε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη και απ' ότι φαίνεται η Beckham είχε σκοπό να αφήσει στόματα ανοιχτά, πράγμα που συνέβη αλλά μάλλον όχι όπως θα ήθελε.


Η σχεδιάστρια έστειλε στην πασαρέλα έναν αριθμό από υπερβολικά αδύνατα μοντέλα, η κάθε μία ντυμένη με outfits που με το ζόρι θα χωρούσαν σε ένα αγόρι πριν την εφηβεία, πόσο μάλλον σε μία κανονική γυναίκα. Τα έφηβα κορίτσια στο show της, όπως οι Jessie Bloemendaal και η Camille Hurel, είχαν μέγεθος μέσης 24 ίντσες -όσο δηλαδή ενός 8χρονου κοριτσιού.


Τα περισσότερα φορέματα ήταν σχεδιασμένα για να δώσουν έμφαση στα πλευρά, στην κοιλιά και στα σχεδόν κόκκαλα, χέρια, χάρη στα κοψίματα και τους κορσέδες -ρούχα τα οποία μία γυναίκα που φοράει νούμερο 38 δεν θα μπορούσε να φορέσει ποτέ. Ακόμα και τα υφάσματα -βελούδο και μετάξι- δεν βοηθούσαν καθόλου την κατάσταση αφού έδιναν έμφαση στα flat σημεία του σώματος και όχι στις καμπύλες.


Τα ανύπαρκτα φρύδια των μοντέλων, τα λεπτά χωρίς όγκο μαλλιά και οι αρρωστημένες εκφράσεις συμπλήρωσαν στην ψευδαίσθηση της αρρώστιας. Ένα από τα πρώτα πράγματα που προκαλεί η ανορεξία είναι η πτώση των μαλλιών και οι μαύροι κύκλοι γύρω απ' τα μάτια και απ' οτι φαίνεται το make up είχε σκοπό να δώσει αυτή την εντύπωση.


Η Victoria παλιότερα είχε λογοκριθεί για το ότι ήταν υπερβολικά λεπτή και τον περασμένο χρόνο, μετά από κριτική πως τα μοντέλα της ήταν πολύ λεπτά είχε πει: 'Είναι νέες, είναι λεπτές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι άρρωστες.' Παρ' όλα αυτά, πέρυσι τον Δεκέμβριο Γάλλοι βουλευτές απαίτησαν όλα τα μοντέλα να έχουν ένα πιστοποιητικό από γιατρό που να δηλώνει πως είναι υγιή και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιο πολλά plus size μοντέλα από ποτέ -από την Αshley Graham και σε designers όπως Dolce&Gabbana.

ladylike

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !