Δέσποινα Μοιραράκη: Με προβληματίζει πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας....

0


Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τρίτης η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για το κατά πόσο την αγχώνει αυτό που συμβαίνει με τις τηλεοπτικές άδειες, μιας και η επιχειρηματίας έχει πολύχρονη τηλεοπτική σχέση με τους υποψήφιους αγοραστές των χαλιών της.



«Με προβληματίζει πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας ως άνθρωπο, ως πολίτη γιατί με ενδιαφέρει να υπάρχει μια πολυφωνία και μια σωστή ενημέρωση. Με προβληματίζει ως επιχειρηματία και εργαζόμενη και αγωνίστρια για όλες αυτές τις θέσεις εργασίας και αν θα χαθούν και βεβαίως με ενδιαφέρει να δω πως θα είναι διαμορφωμένο το τηλεοπτικό τοπίο για να μπορώ κι εγώ να παρουσιάζω τη δουλειά μου.

Είναι εντελώς διαφορετική η συνεργασία που έχω εγώ με τους τηλεοπτικούς σταθμούς σε σχέση με τους παρουσιαστές. Εγώ αγοράζω τον τηλεοπτικό χρόνο. Καταβάλω δηλαδή χρήματα στον κάθε τηλεοπτικό σταθμό και παρουσιάζω αυτή την εκπομπή η οποία δεν είναι ακριβώς το αυστηρό telemarketing. Επομένως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και από εκεί και πέρα θα βρεθεί και κάποιος χρόνος και για εμένα φαντάζομαι» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !