Ο μικρός Κρητικός της σειράς,«Η λέξη που δεν λες»,τους έχει τρελάνει όλους!-Τι λέει ο σκηνοθέτης,Θοδωρής Παπαδουλάκης;

0
Το φιντανάκι της σειράς του Alpha ,«Η λέξη που δεν λες» ,Γιώργος Στεντούμης ,νιώθει σαν μικρός «βασιλιάς»!

Για τον μικρό Κρητικό Γιώργο Στεντούμη η πρώτη ημέρα του σχολικού έτους συνέπεσε με γυρίσματα στο χωριό,Νεροχώρι, της επαρχίας, Αποκορώνου Χανίων. Αυτή η απαιτητική καθημερινότητα θα διαρκέσει έως το τέλος του φθινοπώρου, ενώ έχει ξεκινήσει για τον νεαρό από τις 30 Μαΐου.

Ωστόσο, εκείνος δεν πτοείται! Μάλιστα, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του, Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο Γιώργος είναι ένας τέλειος επαγγελματίας, αφού δεν υπάρχει σκηνή στην οποία να μην ξέρει τα λόγια του. Βέβαια, «στα πόδια του» έχει όλο το καστ της νέας σειράς του Alpha, την οποία θα δούμε από τα τέλη Οκτωβρίου. Για ένα χαμόγελο ή για ένα σχόλιο του λιλιπούτειου καλλιτέχνη, που επιλέχθηκε μέσα από οντισιόν, οι πρωταγωνιστές του σίριαλ γίνονται... χαλί να τους πατήσει.

Ειδικά η γλυκειά Ελληνοαφρικανή, Ντέμπορα Οντόγκ -η γνωστή σε όλους «Γκρέις» και καρδιακή φίλη της Φρόσως (Κωνσταντίνας Μιχαήλ), από τη δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδας»,- έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μικρό, αφού υποδύεται τη νταντά του, τη γυναίκα που τον προσέχει όταν οι γονείς του δουλεύουν στο φυτώριο και εκείνος μοιάζει χαμένος στον δικό του κόσμο. Άλλωστε, η Ντέμπορα, με καταγωγή από την Ουγκάντα από τη μεριά του πατέρα της και από την ορεινή Ναυπακτία από την πλευρά της μητέρας της, έχει λατρεία στα παιδιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ''Espresso'' είχε δηλώσει ότι το πάθος της, πέρα από την υποκριτική, είναι τα δύο ανίψια της, καθώς εκείνη δεν έχει αποκτήσει ακόμα δικά της παιδιά και τα φροντίζει σαν δικά της.

Σύμφωνα με το σενάριο της Κατερίνας Γιαννάκου, μια οικογένεια στα Χανιά του 2016 βιοπορίζεται από ένα κτήμα. «Πρωταγωνιστές» της είναι ο μικρός Παυλής (Γιώργος Στεντούμης), που θεωρείται διάνοια στη μουσική, αλλά και ο παππούς του, ο Παύλος, που ασχολείται με την πολιτική (Δημήτρης Καταλειφός). Οι γονείς του, Ελένη (Μαρία Πρωτόπαππα) και Γιάννης (Βασίλης Μπισμπίκης), θα πέσουν από τα σύννεφα όταν η δυναμική γιατρός, Ιωάννα (Πηνελόπη Τσιλίκα - «Μικρά Αγγλία») θα τους πει ότι το αγόρι μπορεί να πάσχει από αυτισμό. Η έφηβη κόρη τής Ελένης από τον πρώτο γάμο της (Νεφέλη Κουρή), αλλά και ο θείος του (Μάξιμος Μουμούρης), δεν θέλουν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, αλλά ο παππούς του μικρού θα αναλάβει αμέσως δράση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !