Χρήστος Κούτρας για πρόεδρο ΕΣΗΕΑ: Τώρα χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τους ανέργους....

0
Μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες που άφησε εκτός -μεταξύ άλλων- τον Alpha και το Star, η κατάσταση στον χώρο των ΜΜΕ είναι έκρυθμη. 


Αρκετές εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς δουλειά μέσα στους επόμενους μήνες. 

Μέσα από την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Κούτρας ξέσπασε κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, και μίλησε έξω από τα δόντια: 

«Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα και σήμερα το ανακάλυψε και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Βγήκε, λοιπόν, ο κος Σταμάτης Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ FM πριν από λίγη ώρα και ανακάλυψε ότι οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα. Έχει κάνει τις εξής δηλώσεις: «Οι επιχειρήσεις αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Θα σκουπίσουμε τα χρέη»; 

Σώπα πρόεδρε! Όταν είχες έρθει εδώ, στην αίθουσα σύνταξης, σε μένα προσωπικά, εγώ σε ρώτησα «τι θα γίνει με τις άδειες;», μου είχες πει να εξετάσουμε αν έχουμε έννομο συμφέρον. Η ΕΣΗΕΑ είναι η πρώτη που θα έπρεπε να είχε προσφύγει δικαστικά στον νόμο του Παππά. Η πρώτη! Δεν έγινε τίποτα, το παραμικρό! Αφωνία! Και έβγαλε μια ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ την Τρίτη το βράδυ, ενώ βρισκόταν ο διαγωνισμός σε εξέλιξη. Έχει αναρτηθεί στο site της Ένωσής μας 22:24. Και τώρα χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τους ανέργους. Προετοιμάστε τα ταμεία Πρόεδρε που θα υποδεχθούν τους ανέργους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !