Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω αγώνα δρόμου

Unknown
0

Λόγω του αγώνα δρόμου Acropolis Run, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από τη διασταύρωση των οδών Ακάμαντος και Αποστόλου Παύλου με κατεύθυνση τις οδούς Ακάμαντος - Στησικλέους - Αρακύνθου - Παναιτωλίου - Μουσών - Γαριβάλδι - Ροβέρτου Γκάλι (αριστερά) - Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δεξιά) - Φρυνίχου (αριστερά) - Λυσικράτους - Σέλλεϋ - Τριπόδων - Πρυτανείου (αριστερά) - Θεωρίας - Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δεξιά), ενώ ο τερματισμός θα είναι στο σημείο εκκίνησης.

Η προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει στις ακόλουθες οδούς, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών έως τον πρώτο παράλληλο δρόμο: Ροβέρτου Γκάλι, Χατζηχρήστου, Γαριβάλδι, Ακάμαντος, Στησικλέους (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού), Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Φρυνίχου, Λυσικράτους, Σέλλεϋ, Τριπόδων και Πρυτανείου. Πηγή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου

iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !