Μάγδα Τσέγκου:«Η συμπαρουσίαση και η αρχισυνταξία ήταν γερά εφόδια για να μπορέσω να αντεπεξέλθω»

Θα ήθελε κάποια στιγμή να αναλάβει δική της εκπομπή;Πώς της φάνηκε που το καλοκαίρι ανέλαβε το ''Καλημέρα'';Η Μάγδα Τσέγκου απαντά μιλώντας στη REAL...

Πώς αισθάνεσαι στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου; Σε δυσκόλεψε κάτι; 

''Αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων που οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ μού έδωσαν αυτή την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκαν στο τιμόνι της εκπομπής. Εδώ και 7 χρόνια, όμως, η συμπαρουσίαση και η αρχισυνταξία ήταν γερά εφόδια για να μπορέσω να αντεπεξέλθω και στο κομμάτι της κεντρικής παρουσίασης''.

Είσαι πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Είναι ένα από τα όνειρά σου να κάνεις τη δική σου εκπομπή; 

''Είμαι 18 χρόνια στην πολύ πρωινή ζώνη και από τις λίγες που άντεξαν στον χρόνο και τις δυσκολίες. Κάθε χρόνο και στο Alter, αλλά και τώρα στον ΣΚΑΪ, προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου σε κάθε πόστο που κρίνει το κανάλι ότι υπάρχει ανάγκη. Το γεγονός ότι τόσα χρόνια ήμουν δίπλα στον Γιώργο Βαρεμένο, τον Τέρενς Κουίκ και τον Γιώργο Αυτιά, μπροστά και πίσω από την κάμερα, μέσα ή έξω από το στούντιο για ρεπορτάζ ,με έκανε να μη νιώθω καθόλου την αίσθηση του ονείρου για κάτι τέτοιο. Η παρουσίαση μιας εκπομπής είναι φυσική εξέλιξη για εμένα. Δεν είναι το όνειρό μου, είναι η δουλειά μου. Έτσι το νιώθω''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: