Η προσωπική μου ζωή ήταν σαν ένα κάμπριο αυτοκίνητο. - Ποια το δήλωσε;

Είναι μια παρουσιάστρια με πολλά χρόνια στο χώρο και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Παρόλο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο, απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή και όχι με τη δουλειά της.


Σχετικά με αυτό απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά η Ναταλία Γερμανού.

Γενικά οι δημοσιογράφοι σε έχουμε παρουσιάσει προς τα έξω σαν την «Mrs Robinson» της ελληνικής showbiz. Παρά το γεγονός ότι αυτοσαρκάζεσαι πάνω στο θέμα των νεότερων συντρόφων, δεν νιώθεις ότι κάποιες στιγμές δεν είναι κομψό ένα τέτοιο αστείο; 

Ουσιαστικά ήταν πολλά τα χρόνια που την προσωπική μου ζωή την είχα αφήσει ξεσκέπαστη και ακάλυπτη. Κατά μία έννοια, η προσωπική μου ζωή ήταν σαν κάμπριο, όλοι έβλεπαν τι συμβαίνει μέσα. Αποφάσισα όμως να την κλείσω πια την κουκούλα του κάμπριο και να μην αφήνω πια να μπαίνει φως. Δεν φταίνε τα περιοδικά και οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν στα χέρια τους το υλικό γιατί να μην το χρησιμοποιήσουν; Αναρωτιόμουν όμως γιατί ήμουν πάντα εγώ στο στόχαστρο, όταν υπήρχαν κι άλλες γνωστές γυναίκες που είχαν σχέσεις με νεότερους άνδρες. Στην αρχή απορούσα, μετά απλά σταμάτησα να ασχολούμαι.
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: