Αντώνης Ρέμος: Ο εκνευρισμός του για την απουσία της ΕΡΤ

Τελευταία καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Πέτρας απόψε για Μαρινέλλα, Ρέμο και Νικολόπουλο. Από την συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι καλλιτέχνες απουσίαζε η κάμερα της ΕΡΤ, γεγονός που εξόργισε τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος δεν «μάσησε» τα λόγια του… 


«Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα. Του χρόνου αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της χώρας να καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική μια συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο πενήντα χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και τον Αντώνη Ρέμο… Εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο. 

Στα κανάλια που θα «σβήσουν» ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτούς τους σταθμούς, σε όσους ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που για άλλους λόγους και όχι γιατί οι ίδιοι φέρουν ευθύνη, αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα χάσουν τη δουλειά τους. Ό,τι μπορώ να κάνω από μέρους σας και θα σας στηρίζω πάντα και θα σας ευγνωμονώ για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος στην συνέχεια μίλησε στην κάμερα του Alpha λέγοντας πως ελπίζει πως θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και όλα τα πάνε καλά για τον τηλεοπτικό σταθμό.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: