Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους στους τηλεοπτικούς σταθμούς

0

Την συμπαράστασή τους στους δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που δεν έλαβαν άδεια λειτουργίας εκφράζουν με μια λιτή ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ χωρίς να αναφέρουν το παραμικρό για τις κυβερνητικές αποφάσεις. 


Αφού αναφέρονται γενικώς στις επερχόμενες εξελίξεις, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους: «Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν...». 

Διαβάστε την ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ που υπογράφουν οι εκπρόσωποί τους Μαρία Γεωργίου και Χρύσα Παπασταύρου: 

«Εμείς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που έχουμε γνωρίσει την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους (δημοσιογράφους - τεχνικούς και διοικητικούς ) στους τηλεοπτικούς σταθμούς που αγωνιούν για τις επερχόμενες εξελίξεις. Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν...». 


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !