Ηθοποιός από τα ΦΕΓΓΑΡΙΑ αποκαλύπτει:«Γυρίζαμε μια νυχτερινή σκηνή μες στο μεσημέρι,με σφραγισμένα παράθυρα κι ο κλιματισμός ήταν κλειστός»


Ο νεαρός και ταλαντούχος πρωταγωνιστής της σειράς ''Δίδυμα Φεγγάρια'' ,


Νικόλας Μπράβος, ο οποίος σεναριακά έκλεψε την καρδιά των δίδυμων, Ελισάβετ και Αγάπης (Χριστιάνα Μούζουρα), κέρδισε και την αγάπη του κοινού και είναι ευγνώμων στους παραγωγούς, Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου ,που του έδωσαν μια τόσο μεγάλη ευκαιρία στην επιτυχία του ΑΝΤ1.

«Η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν έφυγε με θετικό πρόσημο. Και μόνο που συνεργάζομαι με δύο κορυφαίους επαγγελματίες, τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου, που ζωντάνεψαν την ελληνική και την κυπριακή οπτικοακουστική παραγωγή και οι ελληνικές σειρές πωλούνται στο εξωτερικό, είναι για μένα μεγάλη τύχη. Επι πλέον, και μόνο που αμείβομαι από τη δουλειά που έχω επιλέξει για να εκφράζομαι και να ζω αξιοπρεπώς ,νιώθω ειλικρινά ευλογημένος», ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα,''Εspresso'', ο γοητευτικός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η δουλειά του ηθοποιού θέλει πειθαρχία. Δεν είναι απλά ότι μαθαίνουμε τα λόγια μας. Στα τελευταία γυρίσματα του πρώτου κύκλου είχε χτυπήσει ο καύσωνας σαραντάρια και το συνεργείο, η Χριστιάνα Μούζουρα και εγώ γυρίζαμε μια νυχτερινή σκηνή μέσα στο μεσημέρι, με σφραγισμένα παράθυρα και κουρτίνες, ενώ ο κλιματισμός ήταν κλειστός για να μην επηρεαστεί ο ήχος. Έπρεπε να δώσουμε συναίσθημα και όλα αυτά μέσα σε ένα “θερμοκήπιο”». 

Τα «Δίδυμα φεγγάρια», τα οποία ήδη προβάλλονται στη Λατινική Αμερική, έχουν κάνει τους πρωταγωνιστές δημοφιλείς στο Περού και όχι μόνο.
«Αυτήν τη στιγμή γίνεται μια πολύ όμορφη τουριστική προβολή της Κύπρου και της Ελλάδας και εισρέει και συνάλλαγμα. Μακάρι να αξιοποιήσουμε αυτό το όπλο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος για γυρίσματα», καταλήγει ο ηθοποιός.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: