Δήμητρα Ματσούκα: Εμένα, πάντως, με έκαναν πιο εσωστρεφή, πιο χαλαρή....

0
Η Δήμητρα Ματσούκα έχει δει να γράφονται διάφορα για εκείνη. Την ενοχλεί το γεγονός ότι ο Τύπος ασχολείται με την προσωπική της ζωή;



«Δεν με ευχαριστεί πάντως. Αθροιστικά πια, μετά από τόσα χρόνια που κυκλοφορούν τόσα ψέματα, και τα περισσότερα γεμάτα χυδαιότητα, τείνω να γίνω αυτό που κορόιδευα: μια δικομανής!» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Ποιο λάθος δεν θα ξανακάνατε;

«Πολλά, αλλά δύσκολα αλλάζουμε οι άνθρωποι. Ας συμφιλιωθούμε λοιπόν με ό,τι είμαστε»

-Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ήσασταν φίλα προσκείμενη στα social media και τις αναρτήσεις σε αυτά. Φέτος, όμως, συμμετείχατε και εσείς στο social παιχνίδι. Τι σας έκανε να αλλάξετε γνώμη;

«Ω, το ομολογώ! Μου αρέσει πολύ το instagram! Αρχικά το είδα ως μέσο να επικοινωνήσω, με τον τρόπο που εγώ θέλω, τη δουλειά μου. Σύντομα όμως το είδα ως μια άλλη εκδοχή ημερολογίου - κάτι που ποτέ δεν κράταγα. Εναν τρόπο καταγραφής της διάθεσής μου ή όλων αυτών των πραγμάτων που εγώ ανακάλυπτα. Μια παράσταση άλλων, την οποία όμως θέλω να διαφημίσω, μια ωραία ταινία. Και όσον αφορά το ναρκισσιστικό κομμάτι που σίγουρα υπάρχει, όχι μόνο σε όσους ασχολούνται μετά social media αλλά και στη δουλειά μας, επέλεξα να βάζω φωτογραφίες μου όπου είμαι συνήθως άβαφτη και φυσική. Ετσι ώστε κάπως να παρηγορούμαι και να μην πέφτω τόσο στα μάτια μου που δεν βάζω μόνο μουσεία, τοπία, παραστάσεις…»

-Τα social media άλλαξαν τη ζωή μας προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο; 

«Ας μην υπερτιμούμε τη δυναμική τους. Εμένα, πάντως, με έκαναν πιο εσωστρεφή, πιο χαλαρή. Και με διάθεση να παίρνω λιγότερο σοβαρά εμένα και την εποχή μου. Είμαι υπερήφανη για πολλούς εκ των τίτλων που βάζω κατά καιρούς. Και δεν το λέω επειδή είμαι μπροστά!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !