Δεν καταργείται η αυτοτέλεια του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ-Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα ο Υπουργός

0

«Δεν καταργείται το ταμείο, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος Πετρόπουλος, και διευκρινίζει ότι η είδηση για την κατάργηση του ταμείου και της οικονομικής αυτοτέλειάς του είναι «ψευδής», διευκρινίζοντας πως «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ο υφυπουργός, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε ότι «με την τροπολογία καταργήσαμε την οικονομική λογιστική αυτοτέλεια των επιμέρους τομέων, που λειτουργούν εντός των ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ήδη από το 2008 και με τον νόμο 3655, όμως, αυτή η ένταξή του στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ από το 2008 δεν έλυσε το πρόβλημα της χρηματοδότησης των αναγκών των ασφαλισμένων των ΕΤΑΠ-ΜΜΕ με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να δανείζει ο ένας τομέας στον άλλο με έναν τρόπο ο οποίος θα μπορούσε να ελεγχθεί ως νομικά εσφαλμένος και να αποδοθούν ευθύνες και σε παλιούς ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ,οι οποίοι δεν έχουν καμία υπαιτιότητα στο να δίνονται δανεικά και αγύριστα».

Σε ερώτηση για τον αν είναι εσωτερικό λειτουργικό θέμα του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ο υφυπουργός Εργασίας είπε: «Πρέπει να κατανοήσουν οι συνάδελφοί σας ,οι οποίοι δημοσιογραφούν και δίνουν ειδήσεις ,να τις δίνουν με την ορθότητα που πρέπει και θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο πιο αναλυτικός.Για να πω όμως και τούτο ότι, τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις εξυπηρετούν μία σκόπιμη δημιουργία ομιχλώδους τοπίου στην κοινωνική ασφάλιση και στη λειτουργία του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης, συνεχώς και κάθε μήνα βγαίνει και κάτι ακόμη το οποίο δεν αποδίδει την αλήθεια. Γι’ αυτό από τη θέση ευθύνης που έχω αισθάνομαι την ανάγκη, ιδίως για τους δημοσιογράφους που οφείλουν να λένε την αλήθεια και την είδηση με αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι η ψυχή της δικαιοσύνης για να είναι η είδηση ψυχή της δικαιοσύνης ,να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Με εντυπωσίασε αυτός ο χαμός που έγινε για κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λένε. Οι δημοσιογράφοι το λένε, εμείς δεν το είπαμε πάντως».


Πηγή: Αvgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !