Ξεσπούν οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι κατά της ΕΣΗΕΑ:«Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ να γλυτώσει ο Κλάδος από εσάς»

0

Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι ανακοινώνουν:

Στις 11.00 τη νύχτα, κατ’ αντιγραφή των πρόσφατων πρακτικών της κυβέρνησης, οι του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ θυμήθηκαν να βγάλουν ανακοίνωση για τη σφαγή 2.000 εργαζομένων στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στην αγωνία τους να μπορέσουν να επιβιώσουν, όμως, εξέδωσαν ανακοίνωση γεμάτη ψέματα. Στην Έκτακτη Συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πίεσης των Ενωμένων Δημοσιογράφων, σήμερα το πρωί, ΔΕΝ παρίσταντο ο Ταμίας, Δημήτρης Κοτταρίδης, και ο Ειδικός Γραμματέας, Γιώργος Φιλιππάκης. Φαίνεται θα είχαν υποχρεώσεις οι άνθρωποι…

Οι κ.κ. Νικολόπουλος, Τσαλαπάτης, Κυρίτσης, Νταουντάκη και η αργοπορημένη κα Χαϊμαντά ήρθαν χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση, με έντονη διάθεση για χιούμορ να μας εκθέσουν το αφήγημά τους. Δεν έκαναν ΚΑΜΙΑ πρόταση για κινητοποιήσεις, ΚΑΜΙΑ πρόταση για ουσιαστική αντίδραση. Το μόνο που επαναλάμβαναν ήταν ότι σκέφτονται να επιδιώξουν συνάντηση με την κυβέρνηση και με τους ιδιοκτήτες καναλιών για να μην κλείσει κανένα κανάλι…!

Σωπάτε βρε θηρία; Πώς και δεν το κάνατε νωρίτερα να βγάλετε και τη Xώρα από την κρίση, με τόση δύναμη που έχετε; Οι κ.κ. Αντωνιάδου και Μαζανίτης αποχώρησαν από την συνεδρίαση γιατί τα μέλη του Προεδρείου δεν νοιάζονταν για το πραγματικό πρόβλημα, που είναι οι νέες χιλιάδες στρατιές ανέργων που έρχονται. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν πώς να πετούν λάσπη και ψεύδη. Και μες στην αγωνία τους να σώσουν τις θεσούλες τους, αλλά και να μην στεναχωρήσουν τους κυβερνητικούς τους εταίρους, βρήκαν… τόλμησαν (!) εν μέσω αυτού του Αρμαγεδδώνα να κατασκευάσουν εσωτερικούς εχθρούς, μπας και σωθούν. Μόνο που ομολόγησαν στη βιασύνη τους και τις άθλιες πρακτικές που εδώ και μήνες ακολουθούν.

Ομολόγησαν ότι πήραν τηλέφωνο τους απόντες κ.κ. Φιλιππάκη και Κοτταρίδη, οι οποίοι συναίνεσαν στην δια περιφοράς έκδοση της ανακοίνωσή σας – παρωδία. Συναίνεσαν να πέσει μαύρο, σε όλα τα κανάλια μια ώρα αρχύτερα από την κυβέρνηση, υπό τον τίτλο της αντίδρασης στην κυβέρνηση. Η 24ωρη απεργία που προτείνουν είναι για να φιμώσουν τα κανάλια και να ρίξουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης .

Είστε οι εχθροί όλου του δημοσιογραφικού κόσμου.
Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ να γλυτώσει ο Κλάδος από εσάς.

Ζητούμε:

- Την άμεση προκήρυξη επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών στην ΕΡΤ ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. 

- Καλούμε τον Κλάδο σε συστράτευση, να δώσουν όλοι δυναμικό παρών στην ΔΕΘ και να μην μεταδώσουν την ομιλία Τσίπρα. 

- Στη δε συνέντευξη Τύπου, να τον βομβαρδίσουν με ερωτήσεις για τις νέες χιλιάδες στρατιές ανέργων που δημιουργεί η κυβέρνησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !