Οι σταρ που παραδέχτηκαν ότι γύρισαν ταινίες υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών

0
\
Μερικές φορές είναι δύσκολο ακόμα και για έναν καλλιτέχνη της υποκριτικής να γυρίσει μπροστά σε ένα ολόκληρο συνεργείο σκηνή με σεξ! Γι' αυτό και πολλοί διάσημοι ηθοποιοί κατέφυγαν στο αλκοόλ για να βγάλουν σε πέρας τη... δουλειά όσο το δυνατόν πιο... αναίμακτα! Δείτε ποιοι διάσημοι σταρ έχουν κάνει κάτι τέτοιο στα πλατό των γυρισμάτων! 


Η Jennifer Lawrence είχε αποκαλύψει ότι για να «βγάλει» μία σκηνή σεξ με τον Chris Pratt στην ταινία τους “Passengers», είχε πιει πολύ. «Μέθυσα πάρα πολύ. Αλλά τελικά δεν με βοήθησε γιατί όταν γύρισα σπίτι έλεγα ‘τι πήγα και έκανα;’». 

Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter Daniel Radcliffe, παραδέχτηκε στο παρελθόν ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βρέθηκε σε ένα πάρτι που ήπιε τόσο πολύ που όταν πήγε την επόμενη μέρα στο σετ των γυρισμάτων, ήταν ακόμα μεθυσμένος. 

Η Μargot Robbie, πρωταγωνίστρια του The Wolf of Wall Street (2013) έπρεπε να γυρίσει μία ερωτική σκηνή και ήπιε απανωτά τρία σφηνάκια τεκίλα για να τα καταφέρει. 

Το 1999 ο Brad Pitt και ο Edward Norton έκαναν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της μεγάλης επιτυχίας Fight Club. Άρχισαν λοιπόν να πίνουν μέχρι που μέθυσαν και άρχισαν να παίζουν γκολφ, για πλάκα. Ηταν τόσο τύφλα που τελικά ο σκηνοθέτης της ταινίας αποφάσισε να συμπεριλάβει σκηνή από το παιχνίδι του γκολφ. 

Η Natalie Portman και η Mila Kunis γύριζαν το 2010 την ταινία «Μαύρος κύκνος» και προκειμένου να βγάλουν κάποια σκηνή σεξ, το έριξαν και αυτές στην τεκίλα. 

Οι Neve Campbell, Denise Richards και Matt Dillon έπρεπε να γυρίσουν μία ερωτική σκηνή ως τρίο και επειδή δεν μπορούσαν να τη «βγάλουν» το έριξαν στην σαμπάνια, την τεκίλα και το κρασί, μέθυσαν και τελικά γύρισαν τη συγκεκριμένη σκηνή. 

O Billy Bob Thornton παραδέχτηκε επίσης ότι έγινε λιώμα στο ποτό για να παίξει έναν αλκοολικό χαρακτήρα όπως ήταν αυτός του Bad Santa. 

Τέλος ο Martin Sheen στο "Αποκάλυψη τώρα" του 1979 γύρισε σκηνή σε ξενοδοχείο εντελώς μεθυσμένος. Μάλιστα, σε αυτή τη σκηνή έπρεπε να χτυπήσει με γροθιά έναν καθρέφτη με τον οποίο όμως εν ώρα γυρίσματος κόπηκε και μεθυσμένος όπως ήταν επιτέθηκε εναντίον του σκηνοθέτη Francis Ford Coppola. 


gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !