Λυριτζής-Οικονόμου:Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο τηλεοπτικό δίδυμο του ΣΚΑΪ;


Στην εφημερίδα,REAL,μίλησε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ,Βασίλης Λυριτζής,και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Οικονόμου(σ.σ. παρουσιάζουν μαζί την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ) όσο και στη δημοσιογραφία...

Συνεργάζεστε πολλά χρόνια με τον Δημήτρη Οικονόμου. Ανταγωνισμός μεταξύ σας υπάρχει; 

''Δεν υπήρξε ποτέ. Ο καθένας έχει την ελευθερία της γνώμης του. Διαφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά και οι δύο έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: επιδιώκουμε πληρότητα στην ενημέρωση''.

Πολύς κόσμος αρνείται να παρακολουθεί ειδήσεις γιατί δεν αντέχει άλλο... 

''Eδώ υπάρχει ένα διπλό πρόβλημα: Το ένα είναι ότι συνηθίζουμε στην Ελλάδα να κατηγορούμε τον ταχυδρόμο για το περιεχόμενο του γράμματος. Επίσης υπάρχει μια καταστροφολογία από τη δικιά μας πλευρά. Η κουβέντα είναι αδιέξοδη. Δεν υπάρχει ένας σχεδιασμός, ένας στόχος... Όλο αυτό απαξιώνει και την πολιτική πλευρά που το διατηρεί και τη δημοσιογραφία που το μεταφέρει''.

Αν γυρνούσατε πίσω τον χρόνο, θα γινόσασταν πάλι δημοσιογράφος; 

''Νομίζω ναι! Ίσως επειδή ήμουν καλός στα μαθηματικά, να γινόμουν και ηλεκτρονικός υπολογιστών. Αλλά επειδή η δημοσιογραφία είναι μεράκι και σαράκι, νομίζω ότι θα το έκανα και αυτό παράλληλα''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: