Παρουσιαστής καθημερινού προγράμματος αποκαλύπτει:«Όταν πήγα στο καινούργιο στούντιο,μου έπεσε το σαγόνι,έμεινα...»


Πιστός στο καθημερινό ραντεβού του,μέσα από το Star,o
«Τροχός της τύχης» αρχίζει και πάλι να γυρίζει και ο κάθε παίκτης να... κερδίζει από την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, στις 18.50. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος είχε αρχίσει διστακτικά στο παιχνίδι, αλλά δεν άργησε να πάρει τον «αέρα» του και να αγαπηθεί από το κοινό, θα έχει και φέτος στο πλευρό του την εκρηκτική, Τζούλια Νόβα. Φυσικά στο πλατό θα βρίσκονται όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά την ένταση του τηλεπαιχνιδιού, που μοιράζει χρήματα και δώρα, με κορυφαίο ένα αυτοκίνητο.

Ωστόσο, επειδή πέρυσι είχαν γίνει... παράπονα που το στούντιο δεν χωρούσε αρκετούς φίλους του «Τροχού», η παραγωγή αποφάσισε να μεγαλώσει το πλατό για να φιλοξενεί ακόμη μεγαλύτερη παρέα για τον Πέτρο και την Τζούλια. Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα ο παρουσιαστής και η καλλονή συνεργάτιδά του θα μας καλησπερίσουν από το ολοκαίνουργιο «σπίτι» τους, το οποίο φτειάχτηκε με προδιαγραφές high definition. 

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους τηλεθεατές! Τους καλούμε να έρθουν στο στούντιο για να κερδίσουν δώρα, μετρητά, ακόμη κι ένα αυτοκίνητο. Πέρυσι δώσαμε δύο οχήματα, ο στόχος φέτος είναι να τριπλασιάσουμε τους νικητές», λέει σε συνέντευξή του στην ''Espresso'', ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος, συνεχίζοντας, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το νέο πλατό.

«Όταν πήγα στο καινούργιο στούντιο, μου έπεσε το σαγόνι. Αν και γνώριζα πως θα γίνει ένα φρεσκάρισμα, όταν το είδα... έμεινα», περιγράφει, και προσθέτει: «Είναι πολύ μεγαλύτερο, με προδιαγραφές για εικόνα υψηλής ανάλυσης, χωράει περισσότερο κόσμο από το παλιό πλατό μας και μπορώ να πω ότι έχει εντυπωσιακή διακόσμηση και έντονα χρώματα που ελπίζω να αρέσουν τόσο πολύ και σε εσάς».

Η αίσθηση που του δίνει ο χώρος, δε;
«Κάθε φορά που μπαίνω για γύρισμα, νιώθω ότι είμαι σε έναν καινούργιο παιδότοπο και μαζί με την Τζούλια πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια!».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: