Η Θωμαΐς Ανδρούτσου για τη συμμετοχή της στο ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ

Unknown
0
Η Ελπίδα (Ζέτα Δούκα) χάνει την... ελπίδα της! Τα πολλά χρέη την έχουν πνίξει και αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ελα όμως που η ζωή είναι γλυκιά και η απόπειρα αποτυγχάνει.
Όταν δε στη ζωή της εισβάλλουν μια λαϊκή τραγουδίστρια, η Σύλβια (Θωμαΐς Ανδρούτσου ), ένας γιατρός (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης) και η απαράμιλλη αισιοδοξία του αδερφού της (Γεράσιμος Γεννατάς) -που θα την πείσει να σκηνοθετήσει τον θάνατο της για να απαλλαγεί από τους οφειλέτες της-,τότε θα αναφωνήσει «Φτου ξελευτερία».
«Στις καλοκαιρινές διακοπές μου κατάλαβα πόσο μεγάλη αποδοχή εί¬χε στα μικρά παιδιά η "Τρελή οικογένεια". Πιτσιρίκια έρχονταν για μια φωτογραφία ή μια αγκαλιά. Όσο ήμουν χωμένη στο στούντιο τον χειμώνα δεν ήξερα την απήχηση της οικογένειας Αλατζά. Ο δρόμος είναι η καλύτερη σφυγμομέτρηση για τον ηθοποιό. Το σίριαλ ολοκλήρωσε τον κύκλο του και όταν έλαβα το τηλεφώνημα του σκηνοθέτη για τη σειρά "Φτου ξελευτερία" ευχαρίστησα την τύχη μου. Το καστ είναι εξαιρετικό, με την Ασπασία Τζιτζικάκη, τη Νικολέτα Βλαβιανού, τη Φιλίτσα Καλογεράκου, τον Νίκο Αξιώτη. Για την παραγωγή ερίζουν δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια που έχουν δει τον πιλότο και έχουν ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα και θα την εντάξουν στο ψυχαγωγικό τους πρόγραμμα το 2017» τονίζει η Θωμαϊς Ανδρούτσου μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα.

Και συμπληρώνει: «Πραγματικά δεν ξέρω σήμερα από πού θα πρέπει να πει ο Έλληνας "Φτου ξελευτερία". Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός λαός έπεσε στη σκλαβιά των δανείων και του χρήματος. Έμπλεξε χωρίς να το καταλάβει και έχασε την ελευθερία του. Γιατί ο άνθρωπος μπορεί να περάσει όμορφα και με τα ελάχιστα. Ακόμη και φτωχικά, αρκεί βέβαια να μην τον κυνηγούν οι τράπεζες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !