Ξεκινούν οι ανασκαφές στην Κω. Μητέρα: «Έχω παγώσει»

Unknown
0
Μια εξαφάνιση γρίφος που 25 χρόνια μετά δεν έχει λυθεί ακόμα. Μία μητέρα συντετριμμένη που όμως δεν τα παράτησε ποτέ και ψάχνει μέχρι και σήμερα να βρει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στο γιο της.


Οι πιθανότητες να βρεθεί ο μικρός Μπεν ζωντανός είναι ελάχιστες αφού το τελευταίο σενάριο που τον θέλει να έχασε τη ζωή του σε ατύχημα φαίνεται να κερδίζει περισσότερο έδαφος.

Από αύριο, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες έρευνες, θα μεταβεί και πάλι στο νησί κλιμάκιο της Βρετανικής αστυνομίας προκειμένου να ξεκινήσουν ανασκαφές, αναζητώντας τα λείψανα του μικρού Μπεν. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ θα ξεκινήσει την εκσκαφή ενός χώρου στο νησί ως μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με την εξαφάνιση του.

Η έρευνα βασίζεται σε νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως και οι οποίες αξιολογήθηκαν και θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές με αποτέλεσμα να προγραμματιστούν δύο εκσκαφές στο νησί, κοντά στο σημείο στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά ο μικρός Μπεν.

Η πρώτη εκσκαφή αναμένεται να έχει διάρκεια 10 – 12 ημέρες και όπως τονίζεται, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν σε αρκετές περιπτώσεις οστά στο χώμα, καθώς ο χώρος αυτός αποτελούσε στο παρελθόν αγροτική γη. Εάν εξευρεθούν ασυνήθιστα στοιχεία, τότε θα σταλούν στο εργαστήριο για ιατροδικαστική ανάλυση.

Αφού ολοκληρωθεί η έρευνα στο πρώτο σημείο, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και σε δεύτερο χώρο. Όλες αυτές τις ημέρες θα γίνεται παράλληλα λεπτομερείς ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της ανασκαφής.

 fimes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !