Διάσημος χορογράφος αποκαλύπτει: Στη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσα να πω: Θέλω τόσα κι αν δεν μου τα δώσεις εσύ, θα μου τα δώσει η Τζένη Καρέζη....

0
 Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τις επαγγελματικές του επιλογές.




Ποια είναι η μεγάλη σου αγάπη;

Η μαμά μου βεβαίως είναι η μεγάλη μου αγάπη, γιατί είναι η ύπαρξή μου, αυτή που με έφερε στη ζωή. Είναι μια γυναίκα που αγαπάω και θέλω να περνάει καλά, να τη φροντίζω και ότι στερήθηκε στα νιάτα της, ως γενιά και ως κοπέλα, θέλω να της το προσφέρω όσο το δυνατόν μπορώ καλύτερα. Το πάθος μου είναι η δουλειά μου, η καλλιτεχνία, και φαινόταν, ο άλλος βλέπει το πάθος και το εκμεταλλεύεται. Δεν είμαι ψυχρός επαγγελματίας. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει μεγάλες καριέρες είναι ψύχραιμοι. Στη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσα να πω: “Θέλω τόσα κι αν δεν μου τα δώσεις εσύ, θα μου τα δώσει η Τζένη Καρέζη από απέναντι”. Η επιλογή μου ήταν πολύ μικρή έως κακή, άρα πολύ σωστά, ενστικτωδώς συμπεριφέρθηκα, κι έμεινα. Ξέρω ότι πουλούσα τη δουλειά μου πολύ φθηνότερα απ’ ότι άξιζε. Δεν είναι θέμα αχαριστίας αυτό που λέω, δεν είχα άλλο τρόπο να ελιχθώ. Μόνος μου πορεύτηκα, είμαι αυτάρκης, δεν θέλω υποχρεώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !