Ο Γρηγόρης Βαλτινός για την τηλεόραση:«Η αναγνωρισιμότητα που σου προσφέρει σε κάνει να...»


Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ένας ηθοποιός που έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο.Ο ίδιος,μιλώντας στο περιοδικό,''Τηλεόραση'',αναφέρεται στον αν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του...

Αισθάνεστε ευγνώμων για τη μέχρι τώρα πορεία σας; 

''Ναι, νομίζω ότι θα ήμουν αγνώμων και άδικος αν σας έλεγα όχι! Το κύρος που αποκτά ένας καλλιτέχνης κάνοντας μεγάλα πράγματα στο θέατρο, του δίνει πόντους για να κάνει μεγάλα πράγματα και στην τηλεόραση ,και η αναγνωρισιμότητα που σου προσφέρει το τελευταίο μέσο σε κάνει να έχεις πιο εξειδικευμένο κοινό στο σανίδι. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος θέλει να βλέπει καλλιτέχνες που έχουν αναγνωρισθεί. Αυτό, βέβαια, κάποιες φορές είναι άδικο, γιατί υπάρχουν καλλιτέχνες με μεγαλύτερο ταλέντο από τους αναγνωρίσιμους''.

Είστε ευγνώμων και για τα χρήματα που έχετε βγάλει; 

''Ποτέ δεν ήταν πολλά. Κι αυτό γιατί πάντα πόνταρα στην ποιότητα. Λίγες είναι οι δουλειές που είχαν μεγάλη απόδοση, τις οποίες και ευγνωμονώ γιατί έκανα πιο ακριβά πράγματα στο θέατρο''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: