Παίρνει θέση ο Ιβάν Σαββίδης-Δηλώνει επίσημα έτοιμος να πληρώσει την άδεια !

0

Μετά και την επίσημη αποχώρηση του Καλογρίτσα από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών,ήρθε -με τρομερά αντανακλαστικά-και η τοποθέτηση του πρώτου επιλαχόντα των αδειών,Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο αμέσως επόμενος υποψήφιος στον οποίο μπορεί να περάσει η άδεια.Με επίσημη δήλωσή του,λοιπόν,επιβεβαίωσε ότι είναι ο πρώτος επιλαχών και είναι έτοιμος να πληρώσει την εν λόγω  δόση .

«Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα», είπε και συνέχισε: «Ακούσαμε ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα πάρει την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια. Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη.Αν μας ειδοποιήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, τότε εντός 2-3 ημερών πληρώνω την 1η δόση», δήλωσε ακόμη.

Εν συνεχεία,αναφορικά με εξαγορά ενός από τα υπάρχοντα κανάλια που ''κόπηκαν'',τόνισε το εξής: «Θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας».

Δες τη δήλωσή του στην κάμερα της ΕΡΤ:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !