Ο Φίλιππος Σοφιανός κάνει την πρόβλεψή του για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ...


Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι ένας ηθοποιός με μακρά πορεία στον χώρο.Φέτος πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Στράτου Μαρκίδη,''Προδοσίες'',που θα προβληθεί απ'  τον ΣΚΑΪ. Μιλώντας στο περιοδικό,''Τηλέραμα'',λοιπόν,κάνει την πρόβλεψή του για το σίριαλ...

Ποια είναι η πρόβλεψή σας για τη σειρά;

''Πρόκειται για μια παραγωγή πολύ φροντισμένη, με ρυθμό, ίντριγκα, έρωτα και περιπέτεια, με την υπογραφή του κ. Μαρκίδη, με τον οποίο έχω δουλέψει αρκετά στο παρελθόν και ξέρω πως προσέχει έως και την τελευταία λεπτομέρεια - όσο βέβαια το επιτρέπουν πλέον σήμερα οι οικονομικές συγκυρίες. Θέλω ,λοιπόν, να πιστεύω πως θα πάει καλά και θα ικανοποιήσει και τον κόσμο και τις εταιρείες που έχουν να κάνουν με τη διαφήμιση. Αυτό ωστόσο είναι προσωπική πίστη, ευχή και ευσεβής πόθος, γιατί ποιος μπορεί να προβλέψει σήμερα κάτι με ακρίβεια; Ξεκινάμε με τις καλύτερες των προθέσεων και βλέπουμε, καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές παράμετροι που συνιστούν την επιτυχία''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: