Βασίλης Λυριτζής:«Υπάρχει ο κακός ανταγωνισμός, που είναι τα νούμερα...»


Στην εφημερίδα,REAL,παραχώρησε συνέντευξη ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ,Βασίλης Λυριτζής,και μίλησε τόσο για τα νούμερα όσο και για τις λεγόμενες ''πρωτιές'' στην είδηση...

Αγχώνεστε για τον ανταγωνισμό ή η πολύχρονη θητεία σάς έχει κάνει πιο χαλαρό; 

''Πάντα παρακολουθούμε τα νούμερα, αλλά δεν διαμορφώνουμε την εκπομπή με αυτή τη βάση. Η δουλειά μας από μόνη της έχει έναν ανταγωνισμό, κακώς κατά τη γνώμη μου. Υπάρχει ο κακός ανταγωνισμός, που είναι τα νούμερα, και ο καλός ανταγωνισμός, που είναι η επάρκεια, η αποκλειστικότητα, η πρωτιά. Χωρίς, όμως,να έχει σημασία ποιος θα πει πρώτος ή δεύτερος την είδηση''.

Αυτό το φαινόμενο της πρωτιάς έχει εκλείψει τα τελευταία χρόνια. 

''Συμφωνώ. Πιστεύω ότι δεν αφορά τον κόσμο και ότι το ’χει βαρεθεί αυτό το παιχνίδι. Αφορά έναν κλειστό κύκλο ανθρώπων. Όποιος είναι χρόνια στο επάγγελμα και ξέρει τι κάνει, δεν παρασύρεται απ’ αυτό. Δεν μπορείς να μετατρέψεις μια ενημερωτική εκπομπή σε ψυχαγωγική επειδή θα κάνει νούμερα. Δεν μπορείς να θυσιάσεις την είδηση για την ψυχαγωγία με την προοπτική της τηλεθέασης. Αυτό είναι μια επιλογή που την κάνεις από νωρίς. Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτούς''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: