Καταγγελία από δημοσιογράφο για χρηματισμό...


«Η Τουρκία μου ζήτησε να κάνω τον ρουφιάνο στη ''Zaman''», είναι ο τίτλος εκτενούς δημοσιεύματος στη βελγική εφημερίδα, ''De Morgen''.

Το δημοσίευμα της Δευτέρας αναφέρεται σε καταγγελίες νεαρής βελγίδας δημοσιογράφου, για απόπειρα χρηματισμού της από τουρκικές κρατικές υπηρεσίες.

Η δημοσιογράφος, η οποία εργάζεται στη βελγική έκδοση της θεωρούμενης ως φίλα διακείμενης στον Γκιουλέν εφημερίδας, Zaman, κατήγγειλε ότι οι τουρκικές Αρχές επιδιώκουν να πληροφορηθούν την ταυτότητα των αναγνωστών της εφημερίδας και για τον λόγο αυτό της πρότειναν να παραδώσει τη λίστα συνδρομητών της με χρηματικά ανταλλάγματα.


Μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο, οι τουρκικές Αρχές εξαπέλυσαν πογκρόμ κατά των Μέσων Ενημέρωσης και στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Συνολικά λουκέτο μπήκε σε 130 μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους τρία πρακτορεία ειδήσεων, 16 τηλεοπτικοί σταθμοί και 45 ημερήσιες εφημερίδες.

Πηγή: in.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: