Εκσκαφέας σκότωσε τον Μικρό Μπεν στην Κω;

Unknown
0

Για το χειρότερο σενάριο προετοιμάζεται πια η Κέρυ Νίνταμ, η μητέρα του μικρού Μπεν, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 24 Ιουλίου του 1991, όταν το αγόρι βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του, στην Κω.
Η μητέρα του Μπεν σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αναφέρθηκε στις αστυνομικές έρευνες που έγιναν στη χώρα μας από κλιμάκιο ειδικών ερευνητών της Βρετανικής Αστυνομίας, αποκαλύπτοντας ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τη μαρτυρία ενός άνδρα που φέρεται να είναι φίλος του οδηγού ενός εκσκαφέα που εκείνη την περίοδο εκτελούσε εργασίες με το βαρύ όχημα σε κοντινή απόσταση, από το σημείο που χάθηκε ο Μπεν και ο οποίος αποκάλυψε πως στο σημείο έλαβε χώρα ένα τραγικό δυστύχημα με θύμα τον μικρό Μπεν.

Ο άνδρας ,είπε πως ο φίλος του σκότωσε άθελά του το μικρό αγόρι κατά τη διάρκεια των εργασιών που εκτελούσε κοντά στην ιδιοκτησία της οικογένειας, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει και η εφημερίδα Daily Mirror.

Το ίδιο ακριβώς σενάριο είχε έρθει στην επιφάνεια και το 2012, με τις έρευνες τότε να είναι άκαρπες.


"Μου είπαν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να ακούσω. Πιστεύουν ότι ο Μπεν είναι νεκρός και θαμμένος στο σημείο. Δεν ψάχνουν πια για έναν αγνοούμενο. Πέρασα όλα αυτά τα χρόνια εκλιπαρώντας πως ο Μπεν θα περάσει μια μέρα την πόρτα του σπιτιού. Αλλά δυστυχώς η σκληρή προσωπικότητα είναι πως ο Μπεν είναι νεκρός και ήταν νεκρός όλα αυτά τα χρόνια." είναι τα τραγικά λόγια της μητέρας του Μπεν.

Πλέον, το μόνο που περιμένει η ίδια και η οικογένειά της είναι να ξεκινήσουν ξανά οι εκσκαφές στο σημείο που τότε εκτελούνταν οι εργασίες και ήταν γεμάτες με μπάζα. Οι εκτάσεις αυτές δεν έχουν ποτέ ελεγχθεί ενδελεχώς και όλοι ελπίζουν να μπει ένα τέλος σ' αυτή την ιστορία που συγκλόνισε.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !