Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Στη Γαλλία ζουν ηλίθιοι που φτιάχνουν κρασιά και βρωμερά τυριά

Unknown
0

Με την πατρίδα του, τη Γαλλία τα έβαλε ο 67χρονο ηθοποιός Ζεράρ Νταπαρντιέ ο οποίος σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, δήλωσε πως «η Γαλλία μετατρέπεται σε παιδική χαρά για τους αλλοδαπούς» και πως κατοικείται από ηλίθιους που φτιάχνουν βρωμερά κρασιά και τυριά.


Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν νιώθει πια Γάλλος λέγοντας χαρακτηριστικά:

 «Όχι, είμαι πολίτης του κόσμου. Η Γαλλία είναι πιθανό να γίνει μια Disneyland για τους αλλοδαπούς, που κατοικείται από ηλίθιους που φτιάχνουν κρασί και τυρί για τους τουρίστες».

«Δεν υπάρχει πια ελευθερία, οι άνθρωποι χειραγωγούνται», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για ακόμα μια φορά για τον φίλο του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος του έδωσε την ρωσική υπηκοότητα το 2013, και λέγοντας ότι τον αγαπάει γιατί έχει «μια πλευρά χούλιγκαν».

Μιλώντας για τον κινηματογράφο, ανέφερε πως «δεν υπάρχει πια. Υπάρχει ο κόσμος της ψυχαγωγίας και των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν τρομοκρατηθεί από τους Αμερικανούς και δεν ξέρουν πια τι γλώσσα να μιλήσουν. Οι ταινίες τους έχουν γεμίσει με ειδικά εφέ», αναφέρει.

«Υπάρχουν 10 αστέρια και είναι όλα από την Αμερική. Οι ταινίες τους είναι γεμάτες με ειδικά εφέ ... και ο υπόλοιπος κόσμος του κινηματογράφου αγωνίζεται να επιβιώσει» πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο επέκρινε τα βραβεία Όσκαρ σχολιάζοντας το Χόλιγουντ για την φούσκα της «άνεσης» που προσφέρει.

Ωστόσο, για τον ηθοποιό, η Ιταλία αντέχει, στα μάτια του επισημαίνοντας:

"Στην Ιταλία, ευτυχώς, δεν έχετε χάσει τον πολιτισμό σας και την ταυτότητά σας. Επειδή είστε μια νέα χώρα ... Σε αντίθεση με το ήμισυ της Ευρώπης η οποία ζει με το φόβο των μεταναστών και έχει γίνει λίγο φασιστική».

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !