Άρχισαν τα δοκιμαστικά για την πολυαναμενόμενη ταινία για τον Νίκο Καζαντζάκη-Φωτογραφίες

0

Ο σκηνοθέτης ,Γιάννης Σμαραγδής,με συνεργάτες του, βρέθηκε στον οικισμό Χονδροβολάκοι της ανατολικής Κρήτης,με αφορμή την πολυαναμενόμενη ταινία,''Νίκος Καζαντζάκης''.

26 Σεπτεμβρίου αρχίζει γυρίσματα από την Κρήτη ο Σμαραγδής για τη νέα του ταινία που είναι αφιερωμένη στον Νίκο Καζαντζάκη και ήδη ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά! Προχθές το μεσημέρι, ο σκηνοθέτης με συνεργάτες του βρέθηκε στον οικισμό Χονδροβολάκοι ,του Δήμου Αγίου Νικολάου, που θα αξιοποιηθεί για την ταινία.

Τα πρώτα δοκιματικά έγιναν στον χώρο του εγκαταλελειμένου-πια- χωριού και μαζί του ήταν η Ελένη Σμαραγδή, η Αθηναία Σπηλιωτάκου, βοηθός σκηνογράφου, η Τζένη Πανουτσοπούλου, διευθύντρια συνεργείου, ο Άρης Σταύρου, διευθυντής φωτογραφίας, ο Αλέξανδρος Σμαραγδής, διευθυντής φωτογραφίας, ο Γιώργος Πασάς, σκηνογράφος- ενδυματολόγος, ο Δημήτρης Αποστόλου, Α' βοηθός σκηνοθέτη, η Ειρήνη Μπολονάκη, βοηθός σκηνογράφου ,και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκινιά, Γιώργος Παπατζανάκης.

Όπως είναι γνωστό, ο Στέφανος Ληναίος θα ενσαρκώσει τον ενήλικα Νίκο Καζαντζάκη ενώ τον νεαρό Καζαντζάκη υποδύεται ο δημοφιλής ηθοποιός,Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Δες φωτογραφίες:




Πηγή:Cretalive.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !