Άρχισαν τα δοκιμαστικά για την πολυαναμενόμενη ταινία για τον Νίκο Καζαντζάκη-Φωτογραφίες


Ο σκηνοθέτης ,Γιάννης Σμαραγδής,με συνεργάτες του, βρέθηκε στον οικισμό Χονδροβολάκοι της ανατολικής Κρήτης,με αφορμή την πολυαναμενόμενη ταινία,''Νίκος Καζαντζάκης''.

26 Σεπτεμβρίου αρχίζει γυρίσματα από την Κρήτη ο Σμαραγδής για τη νέα του ταινία που είναι αφιερωμένη στον Νίκο Καζαντζάκη και ήδη ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά! Προχθές το μεσημέρι, ο σκηνοθέτης με συνεργάτες του βρέθηκε στον οικισμό Χονδροβολάκοι ,του Δήμου Αγίου Νικολάου, που θα αξιοποιηθεί για την ταινία.

Τα πρώτα δοκιματικά έγιναν στον χώρο του εγκαταλελειμένου-πια- χωριού και μαζί του ήταν η Ελένη Σμαραγδή, η Αθηναία Σπηλιωτάκου, βοηθός σκηνογράφου, η Τζένη Πανουτσοπούλου, διευθύντρια συνεργείου, ο Άρης Σταύρου, διευθυντής φωτογραφίας, ο Αλέξανδρος Σμαραγδής, διευθυντής φωτογραφίας, ο Γιώργος Πασάς, σκηνογράφος- ενδυματολόγος, ο Δημήτρης Αποστόλου, Α' βοηθός σκηνοθέτη, η Ειρήνη Μπολονάκη, βοηθός σκηνογράφου ,και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκινιά, Γιώργος Παπατζανάκης.

Όπως είναι γνωστό, ο Στέφανος Ληναίος θα ενσαρκώσει τον ενήλικα Νίκο Καζαντζάκη ενώ τον νεαρό Καζαντζάκη υποδύεται ο δημοφιλής ηθοποιός,Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Δες φωτογραφίες:
Πηγή:Cretalive.gr 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: