Επενδύσεις και ενισχύσεις σχεδιάζουν στο Μαρούσι...

Ήρεμοι, κουλαριστοί και συγκεντρωμένοι παραμένουν στον ANTENNA, μέσα στο τρελλάδικο των τηλεοπτικών δημοπρασιών. Το κανάλι του Αμαρουσίου αναγνωρίζει ότι την πλήρωσε καραβίσια την άδεια, δεν δείχνει ωστόσο να ανησυχεί για το μέλλον. Κι αυτό γιατί υπολογίζει ως ιδιαιτέρως ισχυρή τη θέση του τόσο στις θεαματικότητες όσο και στη διαφημιστική αγορά και πιστεύει ότι θα «πληρωθεί» από τους θεατές και από τους διαφημιζόμενους.

Η συντριβή του Mega δεν είναι άσχετη με την αισιοδοξία του Antenna, καθώς Το μεγάλο κανάλι αποτελούσε τον κύριο ανταγωνιστή σε όλα τα πεδία. Τώρα λοιπόν που αποσύρεται, λογικό μοιάζει να στραφούν οι δυνάμεις της αγοράς στον έτερο σημαντικό παίκτη και να αποκομίσει αυτός τα αντίστοιχα κέρδη. Χωρίς να χρειάζεται να χτίσει κάτι από την αρχή και να διεκδικεί μερίδια που είναι δύσκολο να κατακτηθούν.

Οπότε στο Μαρούσι θα επιμείνουν στις επενδύσεις. Όχι μόνο, λένε έγκυρες πηγές, δεν θα προχωρήσουν σε αιματηρές περικοπές (κατά την πρόσφατη φημολογία της πιάτσας…), αλλά θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα του καναλιού. Με βασικό στόχο την απόλυτη κυριαρχία στο τηλεοπτικό τοπίο τα επόμενα χρόνια. Φιλόδοξο, αναμφιβόλως, αλλά όχι και τόσο παράλογο ή εκτός τόπου και χρόνου.

newspost.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: