ΗΠΑ: Διάσημη τηλεπερσόνα βγάζει βόλτα ένα... πλαστικό μωρό μετά την αποβολή της

0
Με μια ξανθιά περούκα και καπέλο να καλύπτει το ξυρισμένο της κεφάλι, η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Courtney Stodden εμφανίστηκε στους δρόμους της πόλης της με ένα πλαστικό μωρό στην αγκαλιά, στο οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε να... κάνει γλύκες και να μιλά τρυφερά, έξω από την καφετέρια Starbucks. 

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται σαν κάποιο κόλπο της ξανθιάς σεξοβόμβας για να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι αρκετά πιο σκοτεινή, αφού η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της 21χρονης είναι απόρροια της πρόσφατης αποβολής της, η οποία φαίνεται πως είχε μεγάλη επίδραση στον ψυχισμό της. Η νεαρή κοπέλα, η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τον γάμο της στα 16 της χρόνια με τον τότε 50χρονο (!) Αμερικανό ηθοποιό Doug Hutchison, έχασε πρόσφατα το παιδί που κυοφορούσε και έκτοτε «δεν είναι πλέον η ίδια», όπως αναφέρουν φίλοι της και συγγενείς. 

Λίγο καιρό μετά την αποβολή της, η Stodden ξύρισε το κεφάλι της, μια χειρονομία που (σύμφωνα με την ίδια) ένιωσε ότι έπρεπε να κάνει για να τιμήσει τη μνήμη του μωρού της. Επίσης, τον Ιούλιο η 21χρονη προχώρησε στην «υιοθεσία» μιας άκρως ρεαλιστικής κούκλας «reborn», ειδικά σχεδιασμένης για να βοηθά τις μητέρες που αποβάλλουν να ξεπεράσουν σταδιακά το τραύμα της απώλειας του μωρού τους. 

Η Courtney είχε μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή που έφτασε το νέο της «μωρό» σε πακέτο στο σπίτι, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με την πρώτη στιγμή που το κράτησε στα χέρια της συγκινημένη. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί έξω στο δρόμο με το ψεύτικο μωρό και - όπως είναι φυσικό - οι φαν της ανησυχούν πως αυτή η «άρνηση της πραγματικότητας» μπορεί στην πραγματικότητα να εμποδίζει τη νεαρή κοπέλα να επουλώσει τις πληγές της. 



protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !