Η «Ζωή μου» έγινε εφιάλτης. Τι λέει η Κατερίνα Γερονικολού για τον ρόλο-πρόκληση


Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για τον (νέο) ρόλο -πρόκληση στη νέα σειρά που θα αρχίσει στο Star


Είναι από τις πρωταγωνίστριες που θα συζητηθούν φέτος δυνατά, αφού θα παίζει σε τριπλό ταμπλό, σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, κάνοντας αντικρουόμενους ρόλους. Η Κατερίνα Γερονικολού είναι από τις ενζενί που βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη και γι' αυτό ήδη έχει στο βιογραφικό της επιτυχημένες συνεργασίες.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της Καρμέλας Κατσαμένη «Ζωή μου», που προβάλλεται ήδη με επιτυχία στην Κύπρο και από την ερχόμενη Δευτέρα φτάνει και στην Ελλάδα, καλύπτοντας το κενό στο πρόγραμμα του «F&M» (των Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου) στο καθημερινό πρόγραμμα του Star.

«Η χαρά μου είναι μεγάλη και έχει να κάνει με τη σειρά, την οποία θεωρώ μια όμορφη δουλειά» λέει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Υποδύομαι μια γυναίκα που η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έμελλε να καταλήξει σε εφιάλτη. Τη μια μέρα ντύνεται νύφη και την επομένη πεθαίνει ο άντρας της».

Η σειρά στην Κύπρο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και η πρωταγωνίστρια δηλώνει ικανοποιημένη, ευχαριστώντας το κοινό για τη θερμή υποδοχή. «Στόχος μας είναι να γοητεύσουμε και το κοινό της Ελλάδας από την ερχόμενη εβδομάδα» προσθέτει.

Μιλώντας για το συστατικό που πιστεύει ότι συντέλεσε στη σταθερή τηλεθέαση της σειράς, η Κατερίνα Γερονικολού επισημαίνει: «Είναι πολύ όμορφο το στόρι που έχει γράψει η Καρμέλα Κατσαμένη και το καστ διαθέτει ταλαντούχους ηθοποιούς. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή, ένα μπουκέτο από διάφορα στοιχεία που κάθε φορά κάνουν τον τηλεθεατή να κολλάει».

Όσο για το αν έχει κοινά σημεία με την ηρωίδα που υποδύεται, λέει: «Η ηρωίδα που ενσαρκώνω είναι ηθοποιός, οπότε ταυτιζόμαστε επαγγελματικά. Το βασικό στοιχείο της είναι ότι αφαιρεί τη σκληρότητα και τον ρεαλισμό, και βιώνει έναν δικό της κόσμο, πιο παιδικό και αθώο. Έχω κι εγώ μια παιδικότητα, αλλά δεν είμαι φευγάτη και σίγουρα μου αντεύχομαι όσα της συμβαίνουν».

espressonews

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: