Αποκάλυψη ΣΟΚ για την υπόθεση Άννυ: Αποκλείω να ήταν νεκρό το παιδί, όταν τεμαχίστηκε....

0

Σοκαρισμένοι και με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν την κατάθεση στο δικαστήριο του προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκου Καρακούκη για τον θάνατο της μικρής Άννυ.



«Αν το παιδί ήταν νεκρό, το αίμα θα λίμναζε δίπλα του, δεν θα εκτοξεύονταν στους τοίχους. Ο ζωντανός άνθρωπος έχει πίεση και γι αυτό το αίμα του εκτοξεύεται» είπε ο κ. Καρακούκης, με την υπεράσπιση του Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ να αμφισβητεί έντονα την κατάθεσή του.

«Ποιός το λέει ότι το παιδί ήταν νεκρό και ο τεμαχισμός έγινε μεταθάνατον; Το παιδί δεν θα μπορούσε να είναι σε βαθύ κώμα;» διερωτήθηκε ο Νίκος Καρακούκης και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να οριοθετηθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου, χωρίς να έχει γίνει ηλεκτροκαρδιογράφημα από γιατρό.

«Αποκλείω να ήταν νεκρό το παιδί, επιστημονικά και λογικά.... Υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες στο μέσον ενός τοίχου. Πως έγινε αυτό; Πως πετάχτηκαν αυτές οι κηλίδες; Αν δεν δεχθεί κανείς την άποψη τη δική μου, θα πρέπει να έχει ένα επιχείρημα πως βρέθηκαν εκεί. Ακολούθησε μάλιστα μετά καθαρισμός, διότι αυτές οι κηλίδες δεν ήταν μακροσκοπικά ορατές» συνέχισε.

Σε ερώτηση που έγινε στον κ. Καρακούκη σχετικά με το αν το παιδί τεμαχίστηκε με μαχαίρι ή με πριονι, εκείνος απάντησε πως θα μπορούσε να έχει γίνει είτε με το ένα είτε με το άλλο αιχμηρό αντικείμενο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !