Αποστόλης Τότσικας: «Τη λατρεύω την κωμωδία. Δεν το συζητάω»


Το μεγαλύτερο μέρος των σειρών που θα προβληθούν φέτος στην ελληνική τηλεόραση αποτελούν ελληνοκυπριακές ή καθαρά κυπριακές παραγωγές. 

Το «Μπρούσκο», η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας άνοιξε έναν νέο δρόμο όσον αφορά στη μυθοπλασία; Τι λέει ο ηθοποιός;
«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το «Μπρούσκο» ανέβασε τον πήχη και το θέμα είναι κατά πόσον και οι άλλες σειρές θα τον ανεβάσουν. Είναι ακόμη στο ξεκίνημά τους και αν αυτό δεν είναι δυνατό, δεν νομίζω πως ο τηλεθεατής εύκολα θα αλλάξει κανάλι. Παρ’ όλα αυτά χαίρομαι που συνάδελφοι απ’ την Ελλάδα έχουν πλέον δουλειές. Είναι ευκαιρία για τους Κύπριους να κάνουν πράγματα και να μπουν στο παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο βέβαια θέλει πολλή δουλειά αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή από εκεί ορίζεται το τηλεοπτικό τοπίο» 

Τον έχει κουράσει το δράμα; Θα ήθελε να επιστρέψει στην κωμωδία; 
«Τη λατρεύω την κωμωδία. Δεν το συζητάω! Η κωμωδία μου αρέσει πολύ και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Το δράμα είναι μια άλλη κατάσταση. Η κωμωδία έχει δυσκολίες. Πρέπει να είναι καλό το σενάριο, καλός ο σκηνοθέτης και να κατέχει το συγκεκριμένο πεδίο, καλοί οι συνάδελφοι και βέβαια καλός και εσύ που καλείσαι να το κάνεις», λέει στο Tv Έθνος.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: